Horoscop 14 martie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi dificilă

Horoscop 14 martie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi dificilă
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 14.03.2017 09:27
Berbec
 

Este o zi cu o încărcătură tristă, din cauza riscurilor de a strica relaţii importante atât la serviciu, cât şi acasă. Exploziile tale trec, dar problemele pe care le provoacă rămân.
 
Taur
 
E destul de dificil să pricepi mecanismele care intervin şi coordonează emoţiile celorlalţi. Eşti suficient de profund şi de interesat în această chestiune, ca să reuşeşti să o desluşeşti.
 
Gemeni
 
Ai nevoie de o nouă orientare, dar nu o vei găsi oricum şi oriunde. O poţi prelua de la cineva mai bine structurat decât tine şi vei putea să recunoşti o astfel de persoană.
 
Rac
 
Se pot deteriora chiar relaţiile care te interesează cel mai mult. Acel climat confortabil, care îţi oferă ţie siguranţă, este în pericol, dar nu dispare aşa de uşor.
 
Leu
 
Poţi avea impresia că unii dintre apropiaţi caută să te păcălească, fără să poţi spune şi o motivaţie clară pentru asta. Mai bine alungi astfel de gânduri negre şi îţi vezi de ale tale.
 
Fecioară
 
Te interesează chestiunile concrete, dar nu din acest sector vin problemele urgente, ci din relaţii. Este foarte important să fii atent la cei dragi şi la solicitările lor.
 
Balanţă
 
Poate că te concentrezi prea mult pe propria persoană şi de aceea nu mai vezi că ai la cine apela, orice problemă ai avea.
 
Scorpion

 
Puţin îţi pasă de soarta unor relaţii din anturajul apropiat. Cel puţin acesta este semnalul pe care îl transmiţi celor din jur şi ar fi potrivit să fii mai atent la astfel de lucruri.
 
Săgetător
 
Multe situaţii pot deveni tensionate sau neplăcute prin complicaţiile care apar. Este suficient să laşi lucrurile în voia lor o vreme şi vei vedea şi vremuri mai bune.
 
Capricorn
 
Orice ai avea de gând, nu îţi foloseşte la nimic să impui celorlalţi părerile tale. Ai putea avea o surpriză foarte neplăcută, reacţia lor să fie mai puternică decât te aştepţi.
 
Vărsător
 
Dacă vei fi suficient de atent, vei observa că există relaţii pe care nu le mai poţi controla deloc şi nu e neapărat un lucru rău. Poate că nici intenţiile tale nu au fost cele mai bune.
 
Peşti
 
Te pregăteşti să impui limite clare în anumite relaţii, o noutate absolută pentru unii dintre apropiaţi. Este dreptul tău să spui ce te nelinişteşte şi cei vrei de la ceilalţi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI