Horoscop 13 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 13 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 13.03.2017 09:13
Berbec
 
Sunt şanse să ai o zi reuşită, la finalul căreia să fii mulţumit de multe lucruri. Cele mai mari realizări sunt cele pe care începi să le construieşti azi.
 
Taur
 
De la tine pornesc ideile bune, iniţiativele speciale sau invitaţiile care îi vor încânta pe cei din cercul de apropiaţi. E suficient să dai curs dorinţei de a face ceva bun.
 
Gemeni
 
Poţi remedia unele probleme din familie, de care nu ai reuşit să te ocupi deloc. Vei primi sprijin de unde te aştepţi mai puţin şi va fi o surpriză plăcută.
 
Rac
 
S-ar putea să îţi ajungă la urechi chiar ceea ce ai fi vrut să afli şi nu ai îndrăznit să întrebi pe nimeni. Sunt informaţii tulburătoare, dar foarte utile.
 
Leu
 
Acum îţi înţelegi rolul şi locul în grupul din care faci parte, fie că e vorba de serviciu sau de familie. Eşti perceput ca om de bază, capabil să se perfecţioneze constant.
 
Fecioară
 
Propria conştiinţă te ajută să faci un pas important înainte către apropierea de un om care ţi-a fost model sau te inspiră aşa cum nimeni altcineva nu reuşeşte.
 
Balanţă
 
Vrei să te fereşti de problemele cu care te-ai confruntat în ultimii ani, mai ales cele financiare. Intenţiile tale sunt bune, dar nu şi suficiente.
 
Scorpion
 
Un partener de bază, în care ai încredere, vine cu o iniţiativă care te poate ajuta foarte mult. Va trebui să ţii cont de ceea ce vine de la acest om sau de la alţi apropiaţi.
 
Săgetător
 
Munca este principala ta preocupare şi asta pentru că te încântă să construieşti ceva, să faci ceva cu propriile mâini. Starea de sănătate trebuie protejată.
 
Capricorn
 
O persoană dragă îţi face o surpriză plăcută, printr-o realizare la care ai sperat şi tu. Ziua aduce momente frumoase, cele mai multe în sfera sentimentală.
 
Vărsător
 
Iniţiativele tale curajoase nu vor impresiona pe nimeni din familie, dacă faci aceste lucruri fără să ţii cont de drepturile fireşti ale celorlalţi, în numele propriei libertăţi.
 
Peşti
 
Este suficient să fii de faţă în momentul în care apare o problemă sau se discută despre asta. Vei reuşi să găseşti soluţii foarte bune, care te vor încânta pe tine, în primul rând.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI