Horoscop 1 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 1 martie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: voceatransilvaniei.ro 01.03.2017 07:40
Berbec
 
Sunt mai multe încrengăturile care pot duce la apariţia unor noi probleme, de exemplu la serviciu. Dar, dacă vei dori să le ţii sub control, vei reuşi, în cea mai mare parte.
 
Taur
 
Ai senzaţia că ţi se face o mare nedreptate la locul de muncă, fie pe fondul unor probleme de sănătate pe care nu le poţi rezolva imediat, fie din cu totul alt motiv.
 
Gemeni
 
Ai nevoie de echilibru în domeniile esenţiale, de exemplu în relaţiile cu cei dragi, principala ta sursă de căldură sufletească. Dar acesta nu se construieşte peste noapte.
 
Rac
 
Memoria te ajută în cele mai importante situaţii din viaţă, dar acum nu este cel mai bun aliat, pentru că îţi aduce în atenţie situaţii care nu te pot ajuta să evaluezi prezentul.
 
Leu
 
Ţinteşti foarte sus pe toate planurile, dar fiind atât de decis, uiţi de faptul că apropiaţii tăi au cu totul şi cu totul alte ritmuri şi idealuri.
 
Fecioară
 
Ai foarte multe avantaje, inclusiv experienţe din anii trecuţi, care te pot ajuta să fii un stâlp al familiei, nu motivul unor conflicte de durată.
 
Balanţă
 
Ai învăţat foarte multe de la cei din anturajul apropiat, pentru că te-ai deschis faţă de mesajele lor. Astăzi vei avea ocazia să vezi cât de preţioase sunt aceste învăţăminte.
 
Scorpion

 
Îţi sunt puse la încercare sentimentele cele mai frumoase faţă de prieteni, protectori sau rude. Ai cam multe cerinţe şi pe cele mai multe nici nu le rosteşti.
 
Săgetător
 
Te simţi mai matur şi mai calm, după atâtea furtuni în care ai vrut doar să îţi lămureşti sentimentele faţă de cei dragi, dar ai şi distrus ceva din delicateţea acestor relaţii.
 
Capricorn
 
Eşti mai înţelept acum, după atâtea zile de agitaţie, fără rezultate. Ideea de a-ţi conserva energia este foarte bună şi va produce rezultate frumoase.
 
Vărsător
 
Primeşti replica unora dintre apropiaţii care văd şi ştiu ce simţi, înţeleg de ce ai reacţionat într-un anume fel. S-ar putea să nu îţi placă tot ce auzi.
 
Peşti
 
Vei reuşi să faci o distincţie clară între resurse şi calităţile care duc la acumularea acestora. Aşa vei înţelege că încrederea în sine este justificată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI