Horoscop 9 februarie: Nativii din zodia Vărsător vor primi mai multe veşti

Horoscop 9 februarie: Nativii din zodia Vărsător vor primi mai multe veşti
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 09.02.2017 09:24
Berbec
 
Ziua poate căpăta accente revoluţionare printr-o infuzie de energie care te va îndemna să te exprimi cât se poate de direct, în toate problemele cu care te confrunţi.
 
Taur
 
Poţi canaliza revolta pe care o  simţi către o modificare importantă a stilului de viaţă, la nivelul convingerilor. Ai curajul necesar pentru a reuşi acest lucru.
 
Gemeni
 
Informaţiile care ajung la tine îţi vor încălzi inima şi în această dispoziţie luminoasă, multe lucruri bune se conturează a se petrece în existenţa ta.
 
Rac
 
Dincolo de unele complicaţii financiare, pe care nu are rost să le amplifici, se anunţă o zi dinamică, frumoasă, prin impulsurile spre schimbare pe care le vei onora fără teamă.
 
Leu
 
Eşti sincer preocupat de tot ce se petrece în jurul tău şi de rezultatele acţiunilor proprii. Atitudinea ta responsabilă este suficientă ca să stai departe de probleme majore.
 
Fecioară
 
Energia specială a acestei zile te poate lua pe sus, dar rezultatele vor fi pozitive, aşa că nu ai motive de teamă. E de ajuns să fii sincer, cu tine şi cu ceilalţi.
 
Balanţă
 
Te simţi parte a unui grup care te ajută să scoţi la lumină cea mai frumoasă parte a fiinţei tale. Pe acest fond, sunt şanse să şi reuşeşti în ceea ce îţi propui.
 
Scorpion
 
Eşti în centrul atenţiei unui grup, dar nu neapărat în sensul bun. Se recomandă multă prudenţă în abordările care încalcă drepturile celorlalţi.
 
Săgetător
 
Eşti dornic de primenire a convingerilor, principiilor şi chiar a simplelor păreri pe care îţi construieşti viaţa. Contextul favorizează astfel de preocupări.
 
Capricorn
 
Ceea ce îţi doreşti nu e atât de accesibil, pentru că mai sunt şi alţii la rând. Este important să îţi păstrezi respectul pentru toţi cei din jur.
 
Vărsător
 
Veştile care vin de la cei din anturajul apropiat sunt foarte bune, dar felul în care le formulează s-ar putea să tulbure mesajul şi să nu ajungă la tine.
 
Peşti
 
Ai posibilitatea să schimbi o stare de tensiune care te poate cuprinde de la primele ore cu o dispoziţie mult mai senină şi mai optimistă. E de ajuns să vrei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI