Horoscop 8 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 8 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 08.02.2017 09:13
Berbec
 
Emoţiile intense sunt marea problemă a acestei zile, mai ales cele asociate cu familia şi anumite evenimente din trecut. Ar fi bine să nu depăşeşti măsura în nici o situaţie.
 
Taur
 
Un amestec destul de periculos de amintiri, intenţii şi dorinţe nerealizate poate duce la reacţii exagerate sau la un refugiu în interior, care nu va face decât să te consume inutil.
 
Gemeni
 
Unele momente ale acestei zile pot avea o intensitate care te va pune pe gânduri. Bine ar fi să îţi propui să rămâi echilibrat întreaga zi.
 
Rac
 
Există un fond pozitiv şi vei avea acces la el, dacă vei dori să asculţi vocea propriei intuiţii, cea care îţi şopteşte de mai mult timp că ai nevoie de o schimbare de ritm.
 
Leu

 
Ai putea asista la exagerările unora şi altora din anturajul apropiat, fără să poţi interveni în vreun fel. Bine ar fi să nu îi judeci prea aspru sau deloc, dacă poţi.
 
Fecioară

 
Senzaţia de constrângere poate deveni sufocantă, mai ales dacă vine vin de la cei care au promis să te sprijine sau sunt protectorii tăi.
 
Balanţă

 
Dacă te vei feri de confuziile pe care ţi le creezi singur şi dacă vei dori să păstrezi armonia din propria viaţă, vei avea, fără îndoială, o zi reuşită.
 
Scorpion
 
Există un preţ pentru tot ce intenţionezi să faci în această perioadă. Problema reală este că se va adăuga unor datorii, de acelaşi fel, pe care nu le-ai achitat încă.
 
Săgetător
 
Ziua poate deveni dificilă, de la un moment încolo, dacă te vei lăsa în voia propriilor emoţii. Vrei multe şi nu eşti dispus să renunţi la nimic, ceea ce nu e deloc înţelept.
 
Capricorn
 
Ţi-a ajuns agitaţia din familie şi din casă şi trebuie să ştii că nici nu va înceta prea curând. Ţi-ar fi de folos să fii pregătit să rezişti.
 
Vărsător
 
Poţi face un lucru bun pentru cei din anturaj, să cauţi să îi înţelegi, să vezi de ce au ajuns să facă anumite lucruri pe care acum le vezi ca fiind împotriva ta.
 
Peşti
 
Simţi nevoia să îţi defineşti mai bine anumite coordonate ale viitorului. Ştii că acum e momentul şi aşa este, dar nu e cazul să le baţi în cuie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI