Horoscop 6 februarie: Săgetătorii vor trece printr-o perioadă mai tensionată

Horoscop 6 februarie: Săgetătorii vor trece printr-o perioadă mai tensionată
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 06.02.2017 09:12
Berbec
 
S-ar putea să te surprindă şi pe tine diversitatea preocupărilor pe care eşti invitat să le accepţi astăzi. Prietenii, rudele prin alianţă te invită la progres.
 
Taur
 

Este o zi cu un fond agreabil, dar care poate aduce şi multe tensiuni, în special în relaţiile cu cei dragi. Cea mai periculoasă tentaţie va fi să vrei să te impui în faţa lor.
 
Gemeni
 
Ai vrea ca toţi cei din jurul tău să fie mai serioşi, mai dedicaţi muncii lor sau măcar mai responsabili. E greu de acceptat, dar alegerea le aparţine.
 
Rac
 
Tu îţi vezi de treabă, crezând că asta te va ţine departe de orice complicaţie nedorită. Până la un moment dat, metoda ta va da rezultate, dar trebuie să fii pregătit şi pentru surprize.
 
Leu
 
Există o sursă sigură de armonie şi aceasta vine de la un grup care poate fi anturajul, rudele apropiate. Ca să beneficiezi de aceasta, însă, e nevoie să îţi recapeţi liniştea interioară.
 
Fecioară
 
Este important să ţii la buna ta imagine, pe plan profesional şi personal, dar dacă exagerezi, asta poate duce chiar la un rezultat invers.
 
Balanţă
 
Ar fi de dorit să nu te laşi tulburat prea tare de evenimentele acestei zile. Şi ele sunt trecătoare, ca toate problemele, dar consecinţele lor pot dura.
 
Scorpion
 
Este posibil să reuşeşti să te autocenzurezi şi să eviţi confruntări gratuite cu colegii sau superiorii. Este important să îi respecţi pe toţi cei din jur.
 
Săgetător
 
Există tensiuni şi nu sunt deloc puţine sau uşor de gestionat. Dacă ai conştiinţa împăcată, însă, îţi va fi mai uşor să treci peste această perioadă dificilă.
 
Capricorn
 
Ai interese clare, mai ales cele profesionale, dar începând de astăzi nu vei mai putea să le susţii la fel de bine, vor apărea piedici majore şi întârzieri importante.
 
Vărsător
 
Există riscul să pierzi susţinerea sinceră a unor persoane din anturajul apropiat, pe bună dreptate. Poate ai ţinut prea mult la propriile opinii care ţi-au dictat comportamentul.
 
Peşti

 
Dincolo de agitaţia din familie, vorbăria goală care poate deveni un fel de zgomot de fond, te vei putea concentra pe muncă, pe chestiuni reale, cu condiţia să vrei acest lucru.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI