Horoscop 28 februarie: Gemenii ar putea să ia o decizie importantă

Horoscop 28 februarie: Gemenii ar putea să ia o decizie importantă
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 28.02.2017 09:27
Berbec
 
Este o zi în care tensiunile vor fi mai mici şi mai uşor de suportat. Totuşi, ar fi de preferat să nu contribui în vreun fel la situaţiile care se inflamează, punând paie pe foc.
 
Taur

 
Te poate cuprinde o nelinişte inexplicabilă, provocată de reactivarea unor probleme de sănătate sau a unor conflicte în mediul de la serviciu. O atitudine rezonabilă îţi va fi utilă.
 
Gemeni
 
Informaţiile pe care le primeşti sunt false sau prezentate în aşa fel încât să te inducă în eroare. Riscul e să iei o decizie care să îţi afecteze un parteneriat important.
 
Rac
 
Ai impresia că numai ascunzând adevărul vei putea depăşi o problemă apărută la serviciu. Este o impresie falsă, care te va păcăli, dacă îi vei permite.
 
Leu
 
Problema principală vine de la complicaţiile din relaţiile cu cei dragi, cele care ţi-au umbrit destule zile până acum. Soluţia nu este, în nici un caz, să te impui.
 
Fecioară
 
Lipsa de răbdare poate deveni un motiv pentru alegerile greşite pe care le poţi face astăzi. Te simţi presat de alţii, aşa că alegi să presezi şi tu pe cineva.
 
Balanţă
 
Relaţia cu partenerul de cuplu sau alte persoane importante este principala sursă de stres, dar şi motivaţia pentru a schimba ceva, profund, în felul în care iubeşti.
 
Scorpion
 
Interpretezi cum îţi convine ceea ce ajunge la urechile tale şi nu e deloc un lucru bun, chiar dacă e foarte tentant şi îţi face plăcere.
 
Săgetător
 
Ar fi bine să stai la distanţă de orice situaţie conflictuală chiar dacă te atrage şi ai impresia că vei pierde ceva, dacă nu participi.
 
Capricorn
 

Trăieşti cu speranţa că cineva, măcar dintre apropiaţi, va observa la câte ai renunţat ca să fie armonie în viaţa şi familia ta. Şansele sunt mici, dar nu inexistente.
 
Vărsător
 
Ai impresia că numai cu o atitudine aspră, rece, vei reuşi să îi îndepărtezi pe cei care ţi-au înşelat aşteptările, când ar trebui să te preocupe motivele care au dus la dezamăgire.
 
Peşti
 
Te ocupi de propriile nevoi şi bine faci. În felul acesta nici nu vei invada spaţiul altora, nici nu vei lăsa pe altcineva să se amestece prea mult în treburile tale.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI