Horoscop 27 februarie: Balanţele vor avea o zi intensă

Horoscop 27 februarie: Balanţele vor avea o zi intensă
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 27.02.2017 09:18
Berbec
 
Ar fi de dorit să îţi îndrepţi atenţia, în primul rând, asupra propriei persoane, ca principal mecanism de prevenire a conflictelor şi tensiunilor.
 
Taur
 

Din profunzimile neştiute ale fiinţei tale pot ieşi la lumină impulsuri, greu de controlat, care să te împingă la  atitudini aspre, fără să îţi pese de consecinţe.
 
Gemeni
 
Este o zi interesantă, în care nu vei putea sta deoparte, aşa cum ţi-ai propus. Este important, însă, şi cum anume vei alege să te implici în viaţa altora.
 
Rac
 
Există o contradicţie majoră între rolul pe care îl ai la serviciu şi respectul de care te bucuri în familie. Poate că nu ar trebui amestecate cele două domenii de viaţă.
 
Leu
 

Pot să apară situaţii foarte greu de gestionat, mai ales în relaţiile cu cei pentru care ai un respect deosebit. Cu siguranţă, însă, nu vei reuşi să ajungi la o soluţie, fiind nervos.
 
Fecioară
 
Nevoile tale sunt mai importante, pentru tine, dar acelaşi lucru îl poate spune oricare dintre apropiaţii care te vor refuza astăzi, pe motiv că au şi ei problemele lor.
 
Balanţă
 
Este o zi intensă, cu numeroase momente în care vei simţi că ai scăpat situaţia de sub control, în special în cuplu, punctul tău slab dintotdeauna.
 
Scorpion
 
Ar putea să apară complicaţii la serviciu din cauza unor probleme de sănătate sau din alte motive. Ar fi bine să păstrezi limitele pe care le-ai respectat şi până acum.
 
Săgetător

 
Ai putea avea o zi grea, în care nici tu să nu înţelegi cum ai ajuns să ai reacţii atât de ciudate faţă de cei pe care îi iubeşti sincer.
 
Capricorn
 

Familia este câmp de luptă astăzi şi ar fi bine să îţi retragi trupele înainte de a apărea o reacţie din partea celorlalţi. Nu va fi o capitulare, ci un sacrificiu necesar.
 
Vărsător
 
Poţi intra în conflict cu aproape oricine îţi iese în cale astăzi şi nu ai de ce să cauţi motivul în altă parte, în afara propriei persoane.
 
Peşti
 
Poţi avea reacţii extreme faţă de anumite dorinţe sau unele dintre cheltuielile planificate deja. La unele renunţi, pe altele le planifici în detaliu, dar ierarhia e schimbată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI