Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 25 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 25.02.2017 08:50
Berbec
 
Eşti invitat la generozitate, ca o soluţie pentru a uita de nemulţumiri sau de contradicţiile care ţi-au umbrit ultimele zile. Alegerea îţi aparţine.
 
Taur
 
Problemele mari trec în plan secund şi ar fi bine să le laşi acolo, cu excepţia celor care au legătură cu starea ta de sănătate. Acestea sunt singurele urgenţe.
 
Gemeni
 
Sunt şanse să te laşi inspirat de o persoană specială, la care nu ai acces, deşi ai vrea sau ai acces mult mai rar decât ţi-ar plăcea.
 
Rac
 
Multe dintre grijile pe care le-ai alimentat în ultima perioadă se risipesc sub efectul încurajărilor venite de la partenerul de cuplu sau prin schimbarea unor convingeri.
 
Leu
 
Sprijinul unui partener, asociat sau simplu colaborator se poate dovedi motorul dorinţei tale de a schimba ceva în felul în care abordezi munca şi nivelul de stres pe care îl generează.
 
Fecioară


Există posibilitatea să îţi permiţi un ritm de lucru mai relaxat, indiferent că te vei afla la serviciu sau acasă. Este o alegere bună, pentru sănătatea ta.
 
Balanţă
 
Este o zi foarte potrivită pentru dragoste, pentru a dărui din preaplinul inimii tale. Dacă ai impresia că nu ai ce dărui, ar trebui să mai cauţi.
 
Scorpion
 
Te simţi important şi membrii familiei au grijă să îţi hrănească această convingere. Ar fi bine să fii corect cu ei, indiferent cât de mult îşi doreşti să îi ţii aproape.
 
Săgetător
 
Eşti prezent în tot ce se petrece în vieţile celor din anturaj, poate şi pentru că ştii că asta îşi doresc şi ei. Există riscul să te risipeşti şi nu e un lucru bun, chiar dacă îţi face plăcere.
 
Capricorn
 
Ai putea avea o zi senină, care să te ajute să te revigorezi, cu condiţia, foarte simplă, de a ţine cont de interesele celorlalţi când faci planuri, de orice fel.
 
Vărsător
 
De la tine pornesc ideile bune, dar şi motivele de conflict. Ar fi de dorit să abordezi cu mai multă detaşare problemele care apar la unii dintre prieteni.
 
Peşti
 
La finalul acestei zile vei ajunge, foarte uşor, la concluzia că a fost o zi agreabilă, cu puţine momente tensionate, şi nici nu a fost greu să ţii sub control impulsurile negative.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI