Horoscop 24 februarie: Nativii din zodia Peşti vor primi o noutate bună

Horoscop 24 februarie: Nativii din zodia Peşti vor primi o noutate bună
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 24.02.2017 09:22
Berbec
 
Este o zi agreabilă în cea mai mare parte, iar dacă vei reuşi să ţii sub control tendinţa de a-ţi acorda mai multă importanţă, ca o formă de apărare, poate deveni frumoasă.
 
Taur
 
Te vezi nevoit să recunoşti priceperea cuiva şi ai vrea să refuzi, doar pentru că ai impresia că ar fi trebuit să fii la fel de priceput sau poate chiar şi mai şi.
 
Gemeni
 
O întâlnire de taină cu o persoană importantă, pentru tine, se poate transforma într-o ocazie de a ieşi în evidenţă, de a obţine anumite beneficii nesperate.
 
Rac
 
Vei avea ocazia de a modifica un anumit plan, pe baza unor speranţe regăsite. Partenerul de cuplu este principala sursă de confort şi încredere în viitor.
 
Leu
 
Poţi concretiza anumite concluzii la care ai ajuns, punându-le în aplicare. Activitatea profesională va fi îmbunătăţită, la fel şi stilul de lucru de acasă.
 
Fecioară
 
S-ar putea să fii surprins foarte plăcut de sfatul pe care ţi-l oferă partenerul de cuplu. Poate că mesajul va conta mai puţin, blândeţea exprimării te va impresiona.
 
Balanţă
 
Te gândeşti cu drag la cei din familie şi asta te ajută să mai uiţi de-ale tale. E important să te ocupi de tine, dar fără să te laşi absorbit de propriile probleme.
 
Scorpion
 
Primeşti mai multe semnale de pace de la unii dintre cei din anturajul apropiat. Unii vor dori să se apropie mai mult, vorbind despre dragoste.
 
Săgetător
 
Întregul context se domoleşte, suficient cât să poţi cugeta liniştit asupra unor subiecte favorite. Acum vezi că relaţiile sunt un cadru pentru dezvoltarea tuturor.
 
Capricorn
 
Eşti cel care dă semnalul pentru pace sau pentru război, în funcţie de ce vei alege astăzi. Gesturile frumoase vor fi apreciate, poate mai mult decât de obicei.
 
Vărsător
 
Eşti preocupat de chestiuni concrete şi ca să îţi menţii atenţia pe acest subiect, îţi găseşti diverse motivaţii, cum ar fi faptul că aşa le porţi de grijă celor dragi.
 
Peşti
 
Poate veni o veste bună de la un prieten sau de la o rudă. Ai aşteptat acest moment şi te vei bucura de el în felul tău discret şi încărcat de bunăvoinţă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI