Horoscop 22 februarie: Nativii din zodia Leu trebuie să fie mai prudenţi

Horoscop 22 februarie: Nativii din zodia Leu trebuie să fie mai prudenţi
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 22.02.2017 09:27
Berbec
 
Este o zi delicată şi de aceea ar fi bine să o tratezi ca atare. Situaţiile se pot complica din nimic, iar tensiunile din relaţiile cu cei din jur pot depăşi nivelul obişnuit.
 
Taur
 
Comunicarea nu e o soluţie astăzi pentru că va conta mai mult ceea ce crede fiecare că înţelege din ceea ce vede la celălalt. În aceste condiţii, diplomaţia ar fi singura soluţie.
 
Gemeni
 
Te poţi amesteca cu cine nu trebuie, din neatenţie sau cu alte intenţii decât ale celor cu care te asociezi. Consecinţele, din păcate, se vor împărţi la toţi.
 
Rac
 
Eşti pe punctul de a renunţa la un proiect pe care l-ai aşteptat mult timp şi ai investit deja multe resurse pentru a-l vedea realizat. Poate te mai gândeşti.
 
Leu
 
Ai putea pierde ceva, fie că e vorba despre un obiect sau relaţia cu un apropiat se va strica, dincolo de nivelul pe care l-ai mai trăit.
 
Fecioară
 
Poţi fi tentat să nu mai acorzi respectul şi importanţa cuvenite unui partener, cum ar fi cel de cuplu. Ceea ce strici cum tot tu va trebui să repari.
 
Balanţă
 
Poţi fi surprins de urgenţa unor probleme, cum ar fi cele din familie, dar ceea ce te poate supăra şi mai mult e faptul că pari a fi singurul care se implică în aceste chestiuni.
 
Scorpion

 
Reţinerile tale se vor dovedi alegeri corecte, chiar şi dacă pe moment vei avea impresia că exagerezi. Partea bună din fiinţa ta va avea ocazia să iasă la lumină.
 
Săgetător
 
Poate fi o zi în care să ai impresia că nu ştii de unde să începi şi cum să închei problemele. De fapt, e nevoie de o foarte bună organizare şi de o minte cât se poate de limpede.
 
Capricorn
 
Se complică anumite situaţii, poate chiar cele care te-au stresat destul în ultimele zile. Ai tendinţa de a forţa nota fără să îţi pese de consecinţe.
 
Vărsător
 
Se pot acutiza unele probleme de sănătate sau exagerările din zilele trecute se văd în oboseala care te-ar putea cuprinde.
 
Peşti
 
Te poţi simţi mai singur decât de obicei, dar asta nu e deloc o problemă.  Ai tot ce îţi trebuie ca să întorci situaţia în avantajul tău.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI