Prezicerile astrale pentru astăzi, 21 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 21 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 21.02.2017 09:27
Berbec
 
Există riscul să devii mai aspru în reacţii şi replici din motive care nu îţi sunt clare nici ţie. Cei din jur nu vor înţelege acest comportament şi ar trebui să ţii cont de acest lucru.
 
Taur
 
Viitorul este problema ta principală azi, deşi nimic nu te presează să te preocupi de asta. O undă de pesimism involuntar încearcă să te cucerească.
 
Gemeni
 
S-ar putea să faci o confuzie prin faptul că vrei să apelezi la ajutorul celor care nu au aceleaşi probleme ca şi tine, crezând că te vor înţelege mai bine.
 
Rac

 
Singura problemă reală a acestei zile vine de la aşteptările tale nerealiste, mai ales cele care au legătură cu partenerul de cuplu.
 
Leu
 
Munca este pe primul plan, fără ca asta să însemne că vei fi mai solicitat decât de obicei. Tot ce faci foarte bine te ajută să îţi reconstruieşti încrederea în sine.
 
Fecioară
 
Este o zi în care situaţiile problematice vor avea legătură cu ceea ce te doare cel mai tare, răceala din relaţia cu cei dragi. Poţi crea ocazii de apropiere chiar tu.
 
Balanţă
 
Casa şi familia sunt, în acest moment, o sursă importantă de stres, dar dacă alegi să ignori acest lucru, vei reuşi să faci şi lucruri bune împreună cu cei apropiaţi.
 
Scorpion
 
Replicile dure îi vor îndepărta chiar pe cei pe care vrei să ţi-i apropii. Să te abţii nu vrei, pentru că ţi se pare prea mare sacrificiul.
 
Săgetător
 
Chestiunea valorii personale nu se poate clarifica aşa de simplu pe cât ai vrea. Nici măcar într-o zi ca asta, în care ai unele îndoieli cărora le acorzi prea multă atenţie.
 
Capricorn
 
Îţi vine apa la moară, dar nu aduce cu ea şi o doză suplimentară de responsabilitate. Aceasta ar trebui să fie contribuţia ta la bunul mers al lucrurilor în această zi.
 
Vărsător
 
Îndemnurile acestei zile către reacţii cuminţi şi o domolire a emoţiilor ţi-ar putea fi de folos, dacă vrei să îţi recapeţi liniştea interioară.
 
Peşti
 
Eşti cel mai potrivit om pentru a observa neutru reacţiile şi replicile celor din grupul de prieteni. Vei înţelege multe, inclusiv dacă merită să te implici în problemele lor sau nu.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI