Horoscop 20 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 20 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 20.02.2017 09:12
Berbec
 
Chiar dacă simţi nevoia să te aperi, ar fi de dorit, înainte să ataci, să stai puţin pe gânduri şi să stabileşti clar ce vrei să obţii şi ce crezi că vei obţine prin acţiunile tale.
 
Taur
 
Este important să nu amesteci chestiunile financiare cu relaţiile şi să nu permiţi stricarea acestora, doar pentru că aşa ai impresia că vei scăpa de unele probleme.
 
Gemeni
 
Eşti dispus sau cel puţin aşa vrei să pari, să sacrifici relaţia bună cu unii parteneri, de exemplu, cel de cuplu, pentru a-ţi păstra părerile, deşi nu sunt decât simple păreri.
 
Rac
 
Ar fi bine să fii foarte atent la emoţiile care te cuceresc de la primele ore, să le supraveghezi cu stricteţe. Astfel vei vedea cum arată tentaţia şi încotro ar vrea să te ducă.
 
Leu
 
Eşti sincer preocupat de cei dragi, dar poţi depăşi o limită pe care nu e recomandat să o depăşeşti. Au şi ei capacitatea de a lua decizii.
 
Fecioară
 
Familia este centrul tău de interes astăzi şi consideri că asta îţi dă dreptul de a-i impune un anumit plan sau o decizie luată doar de tine.
 
Balanţă
 
Reacţiile unora din anturajul apropiat sunt departe de ceea ce sperai, dar asta nu e o noutate şi nici nu-ţi foloseşte să îi judeci cu asprime.
 
Scorpion
 
Te preocupă foarte mult nivelul resurselor proprii şi orice modalitate de a te pune la adăpost de lipsuri. Contează foarte mult dacă aceste lipsuri sunt reale sau imaginare.
 
Săgetător
 
Nu te mai simţi în stare să faci diferenţe foarte clare între oameni şi situaţii. Poate că nici nu e necesar să îi categoriseşti acum.
 
Capricorn
 
Te supără anumite situaţii mai mult decât ai fi crezut. Dar asta nu înseamnă că e corect să-i forţezi pe cei din jur să accepte părerile tale.
 
Vărsător
 
Eşti foarte prins cu situaţiile ciudate produse de schimbările de atitudine ale unor prieteni. Dar şi tu ai făcut acelaşi lucru şi îl faci şi acum.
 
Peşti
 
Eşti de acord, uneori, să îţi supraveghezi conduita la serviciu. Alteori, de exemplu azi, ţi se pare nedrept să ţi se ceară atât de multe.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI