Horoscop 2 februarie: Racii se vor confrunta cu mai multe probleme

Horoscop 2 februarie: Racii se vor confrunta cu mai multe probleme
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 02.02.2017 09:31
Berbec
 
Este o zi greu de suportat din cauza unor decizii care se iau fără acordul tău. Cei care iau aceste decizii pot fi superiorii tăi direcţi sau superiorii lor.
 
Taur
 
Pot să apară situaţii greu de înţeles la serviciu, fie pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva, fie din cauza unor neclarităţi legale, care nu se pot lămuri acum.
 
Gemeni
 
Este posibil să încerci, degeaba, să forţezi o negociere pe care ai tot interesul să o ţii secretă. Ar fi bine să ai mai multe variante de lucru.
 
Rac
 
Te poţi confrunta cu probleme destul de ciudate, provocate de cineva din familie, dar nu direct, ci mai mult prin neimplicare sau prin lipsă, care poate fi şi motivată.
 
Leu
 
Se anunţă unele complicaţii la serviciu, cauza principală fiind nehotărârea ta, lipsa unei decizii clare, într-un sens sau altul. Este bine să cântăreşti cu atenţie situaţia.
 
Fecioară
 
Este posibil să îţi scape anumite informaţii, să ai încredere deplină într-un gând şi acesta să fie înşelător, să te ducă pe căi greşite.
 
Balanţă
 
Poţi strica o relaţie cu un apropiat, de exemplu cu unul dintre membrii familiei, doar pentru că ai impresia că ai fost nedreptăţit, deşi este posibil să fie o impresie falsă.
 
Scorpion
 

Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să taci mult, mai mult decât de obicei. Eşti tentat să spui vorbe grele, al căror efect negativ îl poţi prevedea.
 
Săgetător
 
Poţi supăra un prieten bun sau pe unul dintre protectori printr-un impuls de moment pe care nu vrei să îl controlezi, pentru că aşa ţi se pare ţie normal.
 
Capricorn
 
Există riscul să atragi păreri negative din partea subordonaţilor sau a colegilor. Motivul este dorinţa ta de a-ţi impune o anumită viziune, cu care ceilalţi nu sunt de acord.
 
Vărsător
 
Înainte de a lua decizii categorice sau de a trage concluzii aspre despre oameni şi faptele lor, ar fi bine să iei în calcul faptul că te poţi înşela, că doar şi tu eşti om.
 
Peşti
 
Sunt posibile situaţii mai puţin plăcute, provocate de indecizia unuia dintre partenerii de bază. Va conta mult reacţia ta faţă de comportamentul său oscilant.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI