Horoscop 17 februarie: Peştii se află într-o stare de disconfort

Horoscop 17 februarie: Peştii se află într-o stare de disconfort
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 17.02.2017 09:21
Berbec
 
Ai putea avea anumite dificultăţi în stabilirea corectă a priorităţilor, pentru că emoţiile tind să o ia înaintea raţiunii. Refuzi orice ajutor, dar nu este o alegere bună.
 
Taur
 
Speranţele nu fac astăzi casă bună cu realizările, cu alte cuvinte, ceea ce speri are şanse mici să se realizeze. Dar ziua nu va fi lipsită de rezultate pozitive.
 
Gemeni
 
Eşti dispus să acorzi mai multă atenţie solicitărilor neobişnuite, venite de la superiori sau de la alte persoane care au un rol important în viaţa ta. Aşa vei reuşi să progresezi.
 
Rac

 
Nici temerile, nici speranţele nu trebuie exagerate astăzi, pentru că nu îţi indică drumul drept. Mai degrabă o combinaţie a lor ar fi bună.
 
Leu
 
Te poţi simţi stingher, uitat de unii dintre partenerii importanţi care nu mai vin nici cu solicitările ce te supărau altădată. Ţi-ar fi util să nu acorzi importanţă acestor impresii.
 
Fecioară
 
O convingere negativă poate pune stăpânire pe gândurile tale, şi anume aceea că ai fi putut face mai mult şi nu ai reuşit, în special la serviciu. Regretele nu duc la nimic bun.
 
Balanţă
 
Ţi se pare că laşi în urmă o poveste de dragoste, care ar fi putut fi frumoasă. Numai că este doar o presupunere, fără şanse prea mari de a se dovedi adevărată.
 
Scorpion
 
Ai nevoie de toată înţelepciunea de care eşti în stare, pentru a face faţă unor tentaţii care pot deveni supărătoare, ca să lansezi pretenţii faţă de cei dragi.
 
Săgetător
 
Rolul tău este foarte clar, dar este necesar să îl şi accepţi, ca să îl poţi prelua. Este nevoie de un om cuminte, în orice situaţie, şi acesta, fie că îţi convine sau nu, va trebui să fii tu.
 
Capricorn
 
Poţi bănui oricât şi pe oricine, dar de la o simplă bănuială şi până la o concluzie pe o cale lungă şi ar fi bine să o faci să fie cât mai lungă.
 
Vărsător
 
Te poţi simţi eliberat de senzaţia unor urgenţe care oricum nu îţi erau pe plac, dar treci la altele, şi anume, la cele financiare, care vor cere eforturi importante în perioada următoare.
 
Peşti
 
Nu eşti în apele tale, dar nu ai de ce să laşi acest lucru să devină un obstacol prea mare în calea rezolvării problemelor curente, cel puţin deocamdată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI