Horoscop 16 februarie: Nativii din zodia Balanţă vor avea o zi specială

Horoscop 16 februarie: Nativii din zodia Balanţă vor avea o zi specială
Sursa: libertatea.ro Foto: kudika.ro 16.02.2017 09:19
Berbec
 
Poate fi o zi de confuzie accentuată din cauza reacţiilor neaşteptate pe care le vor avea ceilalţi faţă de tine, chiar şi atunci când greşeşti.
 
Taur
 
Ai putea descoperi, fără să cauţi prea mult, o soluţie ingenioasă pentru o problemă a cuiva drag sau pentru a reduce distanţa dintre tine şi cei pe care îi iubeşti.
 
Gemeni
 
De la cineva din familie poate veni o propunere foarte ciudată, dar care va da rezultate neaşteptat de bune. Înainte de a refuza, poate ar trebui să o iei în calcul.
 
Rac
 
Partenerul de cuplu te poate ajuta într-o problemă deosebit de delicată, ca o dovadă a bunelor sale intenţii faţă de tine, dacă aveai nevoie de aşa ceva.
 
Leu
 
Ai putea rezolva o problemă de serviciu surprinzător de bine, cu ajutorul unui coleg sau chiar al unui superior. Vei avea ocazia să vezi cât de mult contează ce relaţii ai construit.
 
Fecioară
 
Este posibil ca astăzi să îţi meargă bine în multe situaţii, mai ales cele asociate cu persoanele dragi. Dificultăţile vor apărea din familie, dar nu sunt noi.
 
Balanţă
 
Poate fi o zi cu totul specială dacă vei dori să fii flexibil şi să accepţi că se vor rezolva unele probleme, dar nu cele pe care ai fi vrut tu să le vezi neapărat rezolvate.
 
Scorpion
 
Poţi fi tu personajul bun din poveste făcând un gest frumos, de exemplu renunţând la anumite pretenţii greu de acceptat pentru ceilalţi.
 
Săgetător
 
Este o zi agreabilă, cu un dinamism aparte, care poate aduce destule rezolvări. Este important să îţi dozezi corect eforturile, ca să te poţi ocupa de toate, cu eficienţă.
 
Capricorn
 
Situaţiile care nu au implicaţii esenţiale vor evolua frumos, fără piedici. Scopurile tale strategice însă nu vor urma acelaşi traseu.
 
Vărsător
 

Mulţi dintre cei din anturajul apropiat te apreciază, fiecare în felul său. Există pericolul să ţi se urce la cap şi să faci mofturi exact când nu trebuie.
 
Peşti
 
Ai spor în ceea ce faci, cu foarte mici excepţii, de exemplu lucrurile pe care nu îţi face plăcere să le faci nici când eşti într-o dispoziţie de zile mari.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI