Horoscop 15 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 15 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: actualitatea-romaneasca.ro 15.02.2017 09:25
Berbec
 
Poate fi o zi de confuzie accentuată din cauza reacţiilor neaşteptate pe care le vor avea ceilalţi faţă de tine când greşeşti.
 
Taur
 
Ai putea descoperi, fără să cauţi prea mult, o soluţie ingenioasă pentru o problemă a cuiva drag sau pentru a reduce distanţa dintre tine şi cei pe care îi iubeşti.
 
Gemeni
 
De la cineva din familie poate veni o propunere foarte ciudată, dar care va da rezultate neaşteptat de bune. Înainte de a refuza, poate ar trebui să o iei în calcul.
 
Rac
 
Partenerul de cuplu te poate ajuta într-o problemă deosebit de delicată, ca o dovadă a bunelor sale intenţii faţă de tine.
 
Leu
 
Ai putea rezolva o problemă de serviciu surprinzător de bine, cu ajutorul unui coleg sau al unui superior. Vei avea ocazia să vezi cât de mult contează ce relaţii ai construit.
 
Fecioară
 
Din ceea ce vei trăi azi poate rezulta că motivaţiile tale cele mai importante sunt legate de cei dragi şi poate ar fi bine să le spui asta.
 
Balanţă
 
Este o zi în care se rezolvă o chestiune de familie. Se poate dovedi adevărată una din bănuielile tale sau dispare, de la sine, o problemă.
 
Scorpion

 
Poţi avea o surpriză plăcută din partea cuiva din anturaj. Dintr-o discuţie obişnuită poţi descoperi un adevăr de valoare.
 
Săgetător
 

E de ajuns să îţi păstrezi echilibrul interior şi vei putea evalua corect şi oamenii, şi evenimentele, oricât de ciudate ar părea.
 
Capricorn
 

Ai ocazia să desfaci iţele unei poveşti care îl stresează destul de mult pe unul dintre apropiaţi.
 
Vărsător
 
Poţi primi semnale de la persoane care ar vrea să se apropie mai mult, să ocupe un alt loc în viaţa ta. Poate ar fi bine să nu le refuzi.
 
Peşti
 
Un prieten îţi oferă un exemplu pe care vei dori să îl urmezi, pentru că te inspiră, scoate la lumină o parte frumoasă din fiinţa ta.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI