Horoscop 13 februarie: Nativii din zodia Gemeni ar putea fi antrenaţi într-un conflict

Horoscop 13 februarie: Nativii din zodia Gemeni ar putea fi antrenaţi într-un conflict
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 13.02.2017 08:16
Berbec
 
Multe idei ciudate te vor invita astăzi să le acorzi importanţă şi să le transformi în realitate. Cele mai dureroase sunt cele legate de progresul tău general, ca om.
 
Taur
 
Ai nevoie de o nouă atitudine în problemele care îţi dau serioase bătăi de cap. Tendinţa ta este de a le aborda la fel, cu perseverenţă sau cu un exces de voinţă.
 
Gemeni
 
Se poate contura un conflict acut cu unul dintre parteneri, asociaţi sau colaboratori. Soluţia ar fi să ai răbdare şi să dialoghezi cu calm, dacă vrei să ajungi la o finalitate pozitivă.
 
Rac
 
Stresul pe care ţi-l induc anumite persoane din anturajul apropiat poate fi oprit, cu condiţia să vezi cum anume contribui tu la amplificarea lui.
 
Leu
 
Poate fi o zi ciudată, care nu e pe placul tău, pentru că nu îţi permite nici să te desfăşori, cum ai vrea şi nici nu te ajută să îţi alungi temerile, justificate sau nu.
 
Fecioară
 
Ai tendinţa de a renunţa la anumite intenţii doar pentru că ai impresia că nu vor duce acolo unde te aştepţi. Ar fi de dorit să îţi revizuieşti această atitudine.
 
Balanţă

 
Sunt posibile situaţii neplăcute, apărute din senin, provocate doar de neglijenţa unor apropiaţi. Poţi spori stresul tuturor sau îl poţi diminua, alegerea îţi aparţine.
 
Scorpion
 
S-ar putea să te nemulţumească multe lucruri astăzi, dar ştii deja că o atitudine distructivă nu duce la nimic bun, nici pentru tine, nici pentru cei din familie.
 
Săgetător

 
Te zbaţi să ieşi la lumină dintr-o problemă delicată în care nu ştii exact cum ai ajuns. Poate că nu de zbatere e nevoie ci de multă răbd.
 
Capricorn
 
Te poate revolta faptul că apar tot mai multe limitări, iar planurile tale, cele mai dragi, trebuie ajustate mereu la o nouă realitate. Asta ar trebui să te pună pe gânduri.
 
Vărsător
 
Îţi este greu să accepţi sfaturi, idei sau simple sugestii de la rude sau prieteni, mai ales dacă aceştia nu au trecut prin experienţele pe care le-ai trăit tu.
 
Peşti

 
Poţi ajunge foarte uşor la un conflict neaşteptat de intens cu partenerul de cuplu sau cu un alt apropiat care se opune unei dorinţe, iniţiative, fără să ştie cât de mult te va supăra.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI