Horoscop 11 februarie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

Horoscop 11 februarie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 11.02.2017 09:20

Berbec
 
Este o zi specială, care îţi aduce o invitaţie la echilibru, la informare despre subiecte care să îţi permită o schimbare profundă a atitudinii faţă de viaţă, în general.
 
Taur
 
Chiar dacă te vei simţi dat la o parte, e doar o impresie care nu durează şi nici tu nu ar trebui să o alimentezi prea mult. Mai degrabă, ai putea să îţi scoţi în evidenţă calităţile.
 
Gemeni
 
Poţi primi confirmări de la cel mai înalt nivel, de acolo de unde sperai să le primeşti. Poate că nu vor veni aşa cum sperai, dar vin şi este un pas înainte.
 
Rac
 
Este o zi care poate aduce împlinirea unei dorinţe mai vechi, eventual cea legată de regăsirea armoniei din familie, cea care ţi-a lipsit cel mai mult.
 
Leu
 
Este important să răspunzi pozitiv la solicitările celor din anturajul apropiat. Vei avea ocazia să îţi redescoperi calităţile cele mai frumoase şi vei şi rezolva câte ceva.
 
Fecioară
 
Ai putea să îţi colorezi ziua în nuanţe mai luminoase, dacă vei dori să nu mai acorzi atâta importanţă problemelor şi vei vedea şi partea bună a lucrurilor.
 
Balanţă
 
Poţi primi răspunsuri la întrebări esenţiale, invitaţii la evenimente care te vor ajuta să îţi aminteşti de tine, cu cele mai bune părţi din fiinţa ta.
 
Scorpion
 
S-ar putea să beneficiezi de energia specială a acestei zile prin înţelegerea unor mecanisme pe care le-ai neglijat, dar ele au fost importante în deciziile unor apropiaţi.
 
Săgetător
 
Este o zi excelentă pentru întâlniri, discuţii, poate chiar unele în contradictoriu, cu ton constructiv şi concluzii deştepte, care îţi vor fi de folos mult timp, de acum încolo.
 
Capricorn
 
Eşti dispus să faci unele sacrificii, dar nu de imagine. Punctul slab al abordărilor tale dure din aceste zile este chiar faptul că nu poţi opri deprecierea propriei imagini.
 
Vărsător
 
Este suficient să fii atent la ceea ce se petrece în jurul tău şi vei descoperi că situaţiile problematice nu sunt chiar ceea ce par, pot deveni mai simple şi mai uşor de rezolvat.
 
Peşti
 
Potenţialul pozitiv al acestei zile se manifestă, în cazul tău, prin intuiţie, prin impulsuri pe care nu le poţi refuza, pentru că exprimă dorinţe sincere.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI