Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 10 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 10.02.2017 09:18
Berbec
 

Este o zi care te poate ajuta să te revitalizezi până la un nivel pe care nu l-ai mai simţit de mult timp. Problemele pot să apară din cauza unor excese de voinţă, de-ale tale.
 
Taur
 
Ziua îţi poate aduce un foarte bun echilibru între solicitările de la muncă şi cele din familie. Sunt rare astfel de momente, când poţi împăca pe toată lumea.
 
Gemeni
 
Contează foarte mult părerea unor persoane pentru care aveai oricum un respect deosebit. Iniţiativele curajoase te atrag ca un magnet, dar trebuie calculate şi riscurile.
 
Rac
 
Ţi-ar fi mai util să nu modifici destinaţia finală a eforturilor pe care le depui acum. Siguranţa financiară nu poate fi un scop, performanţa profesională, da.
 
Leu
 
Principala sursă de inspiraţie pentru lucrurile bune pe care le poţi face azi este relaţia de cuplu sau un alt parteneriat, care te face să te simţi valorizat, apreciat.
 
Fecioară
 
Se conturează o veste bună de la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Ar fi bine să nu forţezi nota în discuţiile despre bani, chiar şi cu membrii familiei.
 
Balanţă
 
Te simţi protejat de multe probleme doar pentru că există anumiţi oameni în viaţa ta şi ai convingerea că ei te pot feri de rele. Poţi face şi tu acest lucru, e nevoie doar să crezi.
 
Scorpion
 
Poţi merge mai departe cu o iniţiativă care le-a dat emoţii multora de la locul tău de muncă. Sau poţi cântări efectele, ca să le dozezi, pentru efecte şi mai bune.
 
Săgetător
 
Ai curajul necesar de a te ţine departe de cei care îţi inspiră sentimente negative, cei despre care intuiţia îţi spune că ar trebui lăsaţi în ale lor, definitiv.
 
Capricorn
 
Orgoliul este la cote mai greu de controlat, dar te lupţi cu cine nu trebuie şi reacţiile vor fi pe măsură. Poate că nu vor apărea imediat, dar vor apărea.
 
Vărsător
 
Te preocupă confortul propriu, poate puţin cam mult. Cei din anturajul apropiat vor avea şi ei dorinţele şi solicitările lor şi nu le poţi neglija.
 
Peşti
 
Ai spor în tot ce faci la locul de muncă, dar asta nu înseamnă că gândul tău nu zboară în altă parte, acolo unde ţi-ai dori să fii. Norocul e de partea ta.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI