Horoscop 1 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 1 februarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: cancan.ro 01.02.2017 08:58
Berbec
 
Te simţi în stare de foarte multe lucruri şi este posibil să ai dreptate. Numai că ai nevoie şi de un plan inteligent, ca să nu îţi iroseşti calităţile.
 
Taur
 
Poate fi o zi pe care să nu o agreezi din cauza ritmului alert şi a nemulţumirilor care ies la lumină, deşi le credeai uitate şi rezolvate de mult timp.
 
Gemeni
 
E destul de multă confuzie pe care o provoacă prietenii, rudele, cineva dintre apropiaţi. Ar fi de dorit să nu te laşi dus de val, să iei decizii conştiente.
 
Rac
 
Este o zi în care nu este bine să iei decizii importante, mai ales în chestiuni legate de relaţia de cuplu sau relaţiile de muncă, de exemplu cu vreunul dintre superiori.
 
Leu
 
Pot să apară situaţii neprevăzute la locul de muncă asociate sau nu cu starea ta de sănătate. Este bine să temperezi pornirile de moment, ca să previi unele probleme.
 
Fecioară
 
Ceea ce te atrage astăzi nu este şi benefic. Ispitele sunt la tot pasul, de exemplu în situaţiile generate de nevoile tale financiare.
 
Balanţă
 
Este dificil să ajungi la o înţelegere cu unul dintre membrii familiei. Această persoană este mereu de altă părere decât tine, deci nu e deloc o surpriză.
 
Scorpion
 
Poţi răni pe cineva din anturaj cu vorbe pe care tu le vezi potrivite, dar nu toţi sunt la fel de practici ca tine. Ceea ce spui e important, aşa că va trebui să faci unele concesii.
 
Săgetător
 
Eşti convins că norocul şi-l face omul cu mâna lui, aşa că nu îţi sunt pe plac situaţiile în care trebuie să aştepţi deciziile altora, să te adaptezi unor condiţii impuse.
 
Capricorn
 
Dacă echilibrul tău va fi tulburat, prima persoană pe care ar trebui să o iei la întrebări eşti chiar tu. Poate că nu toate ideile tale sunt inspirate întotdeauna.
 
Vărsător
 
E adevărat că poţi folosi cuvintele drept arme, dar numai dacă eşti în război cu cineva. Dacă e doar o iritare de moment sau o nesiguranţă, daunele ar fi prea mari.
 
Peşti
 

Amabilitatea exagerată poate dăuna grav finanţelor personale. Poate fi vorba şi despre un consum al altor resurse, dar fără să fie de folos cuiva.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI