Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 decembrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 30 decembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: coasttocoastam.com 30.12.2017 09:49
Berbec
 

Poate fi o zi specială, prin momentele de inspiraţie pe care ţi le aduce. Nu este o obligaţie să ţii cont de ele, dar dorinţa de a-ţi face viaţa mai frumoasă numai aşa se va împlini.
 
Taur
 
E de ajuns să vrei şi vei reuşi să treci peste obstacolele interioare care te-au împiedicat să ai relaţii frumoase cu toţi cei din jur. Nu îţi foloseşte la nimic să le păstrezi.
 
Gemeni
 
Poţi privi cu mai mult curaj spre viitor, mai ales datorită faptului că relaţiile cu cei care te pot ajuta dau semne că vor evolua aşa cum sperai.
 
Rac
 
Poţi avea o zi agreabilă, cu multe momente frumoase, mai ales dacă alegi să nu ţii cont de supărările care ţi-au blocat comunicarea cu toţi cei din jur.
 
Leu
 
Ai prieteni, te bucuri de ei şi de ocaziile pe care le ai de a-ţi exprima dorinţa de a trăi în armonie cu cei din jur. Pe acest fond, vei reuşi să faci impresie bună asupra tuturor.
 
Fecioară
 
Accepţi mult mai uşor obligaţiile pe care ţi le-ai asumat, pentru că ştii că acestea vin la pachet cu bucuria de a petrece momente frumoase cu apropiaţii.
 
Balanţă
 
Vei avea numeroase ocazii să îţi exprimi sentimentele şi să incluzi oameni noi, care acum se apropie de tine, în sfera persoanelor preferate.
 
Scorpion
 

Ştii foarte bine sau ar trebui să ştii, din experienţă, care este preţul pentru gesturile urâte pe care le-ai făcut faţă de apropiaţi şi ce obţii dacă nu faci aceste lucruri.
 
Săgetător
 
Tu eşti cel care decide cum vor evolua relaţiile importante şi tocmai de aceea ar fi bine să asiguri un climat pozitiv, care să le permită să se dezvolte.
 
Capricorn
 
Poate că a venit momentul să treci peste abordarea relaţiilor strict ca utilitate şi să vezi şi celelalte beneficii pe care ţi le pot aduce doar relaţiile sincere, de prietenie.
 
Vărsător
 
Eşti capabil să fii prieten cu oricine, dar poate că tocmai această abilitate te împiedică să ai relaţii profunde cu cei apropiaţi şi de aceea te simţi singur.
 
Peşti
 
Este adevărat că nu poţi controla anumite situaţii, chiar pe cele pe care ai vrea, neapărat, să le controlezi, dar poate că răbdarea ar fi o opţiune mai bună, nu forţa.

ULTIMELE ŞTIRI