Horoscop 28 decembrie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 28 decembrie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: harpersbazaar.my 28.12.2017 09:10
Berbec
 
Este o zi frumoasă de la sine, pe care o poţi schimba însă într-una neplăcută, dacă insişti cu nemulţumirile, de orice fel, şi cu lista de dorinţe neîmplinite pe care o ai mereu în atenţie.
 
Taur
 
De la tine pornesc lucrurile bune astăzi şi cu un astfel de statut privilegiat vei reuşi nu numai să îţi îmbunătăţeşti imaginea, ci şi să te revigorezi neaşteptat de mult.
 
Gemeni
 

Ai de ales între a păstra gândurile care îţi provoacă tristeţe şi cele care îţi promit linişte sau chiar bucurie. Este o alegere uşoară, dar trebuie să fii atent la tine, ca să reuşeşti.
 
Rac
 
Vei avea ocazia să descoperi sau să redescoperi cum te poţi apropia de cei care contează cu adevărat în viaţa ta, fără teamă şi fără reţineri – pe acestea lasă-le în urma ta.
 
Leu
 
Există o bucurie tainică, pe care tu o cunoşti, când înlături orice obstacol din calea asumării unor responsabilităţi dificile faţă de cei pe care îi iubeşti.
 
Fecioară
 

Este o ocazie bună să îţi exprimi sentimentele, pe orice cale vei considera tu că este mai potrivit. Important este să nu le reprimi sau să le neglijezi.
 
Balanţă

 
Eşti foarte concentrat pe familie şi te ocupi de apropiaţi cu o tragere de inimă pe care nu ai mai avut-o de multă vreme. Partea cea mai bună este că tu eşti primul care se bucură de acest rol.
 
Scorpion
 
Tentaţia zilei vine de la comoditate, care te poate împinge să reacţionezi la fiecare gest sau replică a celorlalţi şi să provoci multe surprize, majoritatea neplăcute.
 
Săgetător
 
Ai acces la un fel foarte special de inspiraţie, care te îndeamnă la gânduri bune şi gesturi frumoase. Partea mai puţin luminoasă a acestei zile va deveni irelevantă.
 
Capricorn
 
E greu să rezişti în faţa dorinţei de a-ţi exprima sentimentele faţă de cei care îţi fac viaţa mai frumoasă, chiar şi prin metode mai ciudate şi mai greu de înţeles.
 
Vărsător
 
Eşti foarte sensibil faţă de orice formă de exprimare a afecţiunii, când o primeşti, dar când îţi vine rândul să-ţi exprimi sentimentele, ai tendinţa de a refuza.
 
Peşti
 
Te bucuri de tot ceea ce dă semne că va funcţiona altfel, de ceea ce ai descoperit recent că trebuie să faci ca să faci viaţa mai frumoasă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI