Prezicerile astrale pentru astăzi, 24 decembrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 24 decembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 24.12.2017 09:24
Berbec
 
Întregul context te invită la toleranţă faţă de toţi cei din jur, ca să obţii acea bucurie sufletească pe care o cauţi şi de care ai mare nevoie, mai ales într-o zi de sărbătoare.
 
Taur
 
Noutatea zilei vine de la rude şi/sau de la prieteni, care te inspiră să îţi aminteşti cine eşti cu adevărat: cel care este capabil să protejeze viaţa şi să facă să se dezvolte tot ce îngrijeşte.
 
Gemeni
 
Ai o ocazie nepreţuită să descoperi nu doar propria sensibilitate la bunătate, pe care o cunoşti deja, ci şi bucuria pe care o poţi face celor dragi.
 
Rac
 
Ţi se potriveşte invitaţia la dăruire pe care o aduce această zi. Vei primi o răsplată de mare preţ pentru tine: căldură sufletească.
 
Leu
 
Ar fi bine să laşi în urmă toate nemulţumirile şi să te orientezi constructiv spre ce ai putea face ca să schimbi ceea ce nu merge aşa cum trebuie.
 
Fecioară
 
Este suficient să fii atent la ceea te impresionează din tot ce fac oamenii care contează în viaţa ta. Vei descoperi ce anume te inspiră să faci şi tu gesturi frumoase.
 
Balanţă
 
Eşti dispus nu numai să faci concesii de dragul armoniei, dar şi să treci la fapte pentru a le asigura celorlalţi o atmosferă caldă.
 
Scorpion
 
Poţi avea o zi deosebit de frumoasă, pe măsura speranţelor tale, cu condiţia să le acorzi celor dragi atenţia cuvenită şi să uiţi de neplăcerile pe care ţi le-au creat.
 
Săgetător
 
Atmosfera din familie este aşa cum te aşteptai, iar asta ar putea fi o sursă de bucurie de care aveai mare nevoie şi de care nu ai mai avut parte de mult timp.
 
Capricorn
 
Eşti dispus să faci unele concesii şi să ţii cont de părerile celor din anturaj, ca să ajungeţi la o înţelegere de pe urma căreia toţi vor beneficia, la un moment dat.
 
Vărsător
 
Eşti tentat să te menţii pe linia pe care ai stabilit-o, fără concesii sau gesturi calde, deşi vezi că e nevoie de aşa ceva pentru ca unele relaţii să revină la normal.
 
Peşti

 
Ţi se potriveşte de minune această zi, pentru că nu mai ai reţineri şi îţi manifeşti calităţile fără teamă. În acest context, nu măcar nu va conta nici dacă sunt apreciate sau nu.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI