Horoscop 17 decembrie: Racii au nevoie de linişte, odihnă şi revigorare

Horoscop 17 decembrie: Racii au nevoie de linişte, odihnă şi revigorare
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 17.12.2017 09:40
Berbec
 
E nevoie de un efort sincer ca să poţi opri impulsurile războinice care te încearcă azi şi să te apropii de oamenii de la care ai ceva de învăţat. De asta ai nevoie acum, nu de conflicte, ţine minte şi… ţine cont.
 
Taur
 
Te poţi simţi mai vulnerabil decât de obicei, doar pentru că alţii controlează situaţiile, evoluţia lor şi resursele de orice fel, nu mai ţii tu frâiele în mâini. S-ar putea ca şi ei să facă o treabă foarte bună.
 
Gemeni
 
Apelezi la persoane de încredere pentru păreri, sfaturi şi idei, ca să te poţi proteja de asaltul unor neînţelegeri care te presează să le soluţionezi.
 
Rac
 
Munca, dar şi sănătatea proprie te pun pe gânduri. Poate nu te-ai gândit la asta, dar soluţiile pentru cele mai multe dintre probleme au legătură cu liniştea, odihna şi revigorarea.
 
Leu
 
E nevoie să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de cei dragi, mai ales după nenumăratele reproşuri pe care ţi le-au făcut şi care sunt în mare pare justificate. Analizează-ţi puţin comportamentul şi vezi unde greşeşti.
 
Fecioară
 
Familia cere multe de la tine, te tratează ca pe un stâlp al său, iar tu nu îţi doreşti decât să te simţi protejat şi apărat de toate relele, în mijlocul ei. Fiecare caută sprijin la cel de lângă – şi tu, şi cei dragi ţie.
 
Balanţă
 
Eşti înconjurat de oameni care au ce să-ţi spună, te pot ajuta să ieşi la lumină şi să te eliberezi de multe griji inutile. Este suficient să le ceri sfatul, ei sunt gata să-ţi ofere sprijinul, dar şi multe învăţăminte venite din experienţă.
 
Scorpion
 
Te concentrezi pe resursele de orice fel şi, cu toate că nu îţi stă în fire, există riscul să le supraevaluezi, doar pentru că ai prea multă încredere în tine şi în capacitatea ta de a le spori. Această atitudine îţi poate dăuna.
 
Săgetător
 
Ai putea percepe tendinţele zilei ca pe un adevărat bombardament de idei, impulsuri şi dorinţe care vor reuşi să îţi strice liniştea, dacă vei permite acest lucru. Fiind avizat, ţi-ai putea crea un sistem de protecţie.
 
Capricorn
 
Nu ai acces la informaţii reale despre problemele cu care te confrunţi. Cei la care apelezi mint sau deformează adevărul, fiecare după interesele sale. Mai bine apelezi la resursele tale de înţelepciune.
 
Vărsător
 
Speri că vei reuşi să îi impresionezi suficient pe acei prieteni care s-au îndepărtat de tine şi să-i convingi să se apropie din nou şi să-ţi acorde încredere. Pentru asta, trebuie să fii sincer în orice situaţie.
 
Peşti
 
Te bucuri de o recunoaştere binevenită, dar dureroasă în acelaşi timp, şi la serviciu, şi în familie. Este dureroasă pentru că vine după parcurgerea multor etape neplăcute.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI