Prezicerile astrale pentru astăzi, 5 noiembrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 5 noiembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: marieclaire.co.uk 05.11.2017 08:23
Berbec
 
Poate fi o zi agreabilă, cu numeroase momente în care vei simţi nevoia să renunţi la tensiunile pe care le-ai acumulat şi să te orientezi spre ceea ce este frumos în viaţa ta.
 
Taur
 
Ai nevoie de o bază pentru a-ţi recăpăta încrederea în partenerii de cursă lungă, inclusiv cel de cuplu. Problema e că doar tu gândeşti aşa, ceilalţi sunt preocupaţi de alte lucruri.
 
Gemeni

 
Eşti încăpăţânat, vrei neapărat ca lucrurile să meargă într-un anumit fel, cel gândit de tine. Poate că aşa o fi cel mai bine, dar trebuie să iei în calcul că vor apărea interferenţe generate de ceilalţi, care au alte păreri.
 
Rac
 
Faci tot felul de scenarii şi nu ar fi o problemă că le faci, dacă nu ar fi toate pesimiste. Ceva mai multă încredere, măcar în tine, ar prinde bine acelor planuri.
 
Leu
 
Te simţi obligat(ă) să te ocupi de familie, să scoţi la lumină problemele pe care nimeni nu vrea nici măcar să le discute. Este nevoie de diplomaţie şi de mai multă răbdare.
 
Fecioară
 
Cu toate că ai muncit destul de mult la anumite proiecte în care crezi, acum te pot cuprinde îndoielile. Cauzele sunt numeroase, dar nu sunt aproape de adevăr.
 
Balanţă
 
Te simţi valoros/valoroasă şi îţi susţii valoarea prin gesturi ample, menite să îi impresioneze pe cei din jur. Problema este ce rămâne după ce trece efectul acelor gesturi.
 
Scorpion
 
Te poate supăra unul dintre cei pe care i-ai distribuit într-un rol principal în viaţa ta - de exemplu, partenerul de cuplu. Este numai problema ta ce vei face cu această supărare.
 
Săgetător
 
Este posibil să te simţi revigorat(ă), să revină un anumit dinamism al ideilor pe care îl cunoşti foarte bine şi care ţi se potriveşte de minune. Dacă e aşa, profită!
 
Capricorn
 
Principala tendinţă a zilei e de a trage concluzii despre asocierile din ultima perioadă, ca să vezi unde ai fost şi unde ai ajuns. Este important şi ce vei face cu aceste concluzii.
 
Vărsător
 
Vrei să te eliberezi din strânsoarea unor obligaţii pe care singur(ă) şi nesilit(ă) de nimeni ţi le-ai asumat, pentru că îţi dai seama acum de un lucru: ai luat acele decizii când fugeai sau te ascundeai de ceva.
 
Peşti
 
Ai posibilitatea de a evalua mult mai corect anumite atitudini, gesturi sau lipsa lor şi să ajungi în final la concluzii corecte, care te vor ajuta să îţi reglezi relaţia cu membrii familiei.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI