Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 6 octombrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 6 octombrie
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 06.10.2017 09:34
Berbec
 
Te poţi trezi tensionat fără motiv, ca şi cum ar trebui să te aperi, dar nici tu nu ştii de cine şi de ce. Ar fi bine să analizezi raţional aceste stări, ca să nu te consumi inutil.
 
Taur
 
Cea mai bună alegere pentru tine este să ţii cont de propriile limite şi să te menajezi, mai ales în momentele în care situaţia devine prea complicată şi ai tendinţa de a te enerva.
 
Gemeni
 

S-ar putea să ai ceva mai multe bătăi de cap cu cei dragi sau cu prietenii care devin prea gălăgioşi şi vorbesc mult şi fără rost. Ştii foarte bine cum să te protejezi de aceste intervenţii.
 
Rac
 
Ai momente, ca şi azi, când ai vrea ca fiecare să se ocupe de propriile probleme, mai ales cei din familie, ca să te poţi ocupa şi tu de ale tale. Din păcate, nu este posibil acum.
 
Leu
 
Ai senzaţia că nimeni nu te mai înţelege şi cei apropiaţi nu mai vor să colaboreze cu tine ca altădată. Este doar o impresie greşită, pe care nu ar trebui să o alimentezi prea mult.
 
Fecioară
 
Graba, de orice fel ar fi ea, nu va face decât să complice şi mai mult orice problemă. Chestiunile financiare nu trebuie negociate într-un astfel de context.
 
Balanţă
 
Dacă din discuţiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu rezultă soluţii constructive pentru problemele comune, e bine. Dacă nu, ar fi cazul să le eviţi.
 
Scorpion
 
Vezi ce vrei şi evaluezi situaţiile în care eşti implicat dintr-un punct de vedere prea rigid pentru a-ţi fi de vreun folos. Ai nevoie de o reevaluare a situaţiei tale generale.
 
Săgetător
 
Eşti tentat să ceri prea mult de la cei dragi, doar pentru că tu ştii mai bine de ce sunt în stare. Poate că ai dreptate, dar nu e suficient să crezi tu în ei.
 
Capricorn
 
Te afli pe ultima sută de metri în rezolvarea unor probleme legate de casă şi familie. Presiunea e mare acum, dar şi rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor.
 
Vărsător

 
Este momentul potrivit pentru a-ţi judeca acţiunile şi sentimentul de dreptate personală, pe baza faptelor proprii. Ai putea fi surprins cât de departe eşti de realitate.
 
Peşti
 
Ai învăţat ceva foarte important în ultima perioadă, ceva care a dezlegat multe mistere din viaţa ta. Toleranţa sau bunătatea pot convieţui cu severitatea unor decizii necesare.

ULTIMELE ŞTIRI