Horoscop 5 octombrie: Scorpionii vor avea o zi deosebit de agitată

Horoscop 5 octombrie: Scorpionii vor avea o zi deosebit de agitată
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 05.10.2017 09:55
Berbec
 
Totul e mai intens astăzi, iar pe acest fond pot exploda unele dintre conflictele pe care nici tu nu mai vrei să le ţii în stare latentă.
 
Taur
 
Ajungi foarte uşor la exagerări, fără să te preocupe consecinţele posibile, nici cele care vizează propria bunăstare sau starea ta de sănătate.
 
Gemeni
 
Relaţiile cu cei dragi pot fi umbrite astăzi de reacţiile exagerate la solicitările lor sau de tendinţa ta de a ignora eforturile lor de a-ţi fi pe plac.
 
Rac
 
Intenţiile tale de a regla ceea ce nu funcţionează cum trebuie în familie nu vor duce la nimic bun astăzi, aşa că nu e cazul să forţezi lucrurile doar pentru că nu vrei să fie altfel.
 
Leu
 
Faci mari eforturi ca să readuci armonia în anturaj şi te poţi trezi într-o situaţie şi mai complicată decât cea în care erai, pentru că ceilalţi au alte intenţii şi planuri.
 
Fecioară
 
E nevoie de multă răbdare, dar şi de o minte foarte limpede pentru a putea să iei decizii corecte astăzi, sub presiunea unor conflicte deschise sau latente.
 
Balanţă
 
Este important punctul de vedere al partenerilor de orice fel, dar asta nu înseamnă că tu nu ai aceleaşi drepturi şi că ar trebui să îţi anulezi puterea de decizie.
 
Scorpion
 
Poate fi o zi deosebit de agitată, în special la serviciu, din cauza tensiunilor pe care nu mai vrei şi nici nu mai poţi să le controlezi.
 
Săgetător
 

Se conturează conflicte mai mari şi mai mici, cele mai multe fiind provocate de discrepanţele dintre realitate şi aspiraţiile tale din acest moment.
 
Capricorn

 
Familia ar trebui să devină refugiul tău, o oază de stabilitate şi de armonie. Ca sa obţii asta, va trebui să faci eforturi serioase, pentru care te vei felicita la un moment dat.
 
Vărsător
 
S-ar putea să reuşeşti să ignori tensiunile din anturaj, pentru că nu sunt noi, iar pe cei care le generează îi cunoşti foarte bine. Problema e că vor continua să se acumuleze.
 
Peşti
 
Atenţia pe care o acorzi propriului echilibru este infinit mai importantă decât să obţii promisiunile unor asociaţi, parteneri sau colaboratori care nici nu se vor ţine de cuvânt.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI