Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 octombrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 4 octombrie
Sursa: libertatea.ro Foto: metrotimes.com 04.10.2017 09:29
Berbec
 
Asprimea pe care vrei neapărat să o arăţi astăzi unor apropiaţi poate deveni motivaţia lor pentru a refuza orice fel de dialog cu tine, pe termen lung.
 
Taur
 
Există deja suficientă tensiune în relaţiile cu superiorii, ar fi bine să nu o sporeşti şi tu cu diverse solicitări, doar pentru că vrei să vezi câtă influenţă ai asupra lor.
 
Gemeni
 
Dacă vrei să te bucuri de sfaturi bune şi de ajutorul sincer pe care pot să ţi-l ofere ceilalţi, va trebui să fii tu generos cu ei, mai întâi.
 
Rac
 
E nedrept faţă de tine să îţi colorezi viitorul în culori sumbre, doar pentru că s-au stricat anumite relaţii cu cei din anturaj. Mai bine găseşti o cale de dialog cu acei oameni.
 
Leu
 
Ar fi bine să te preocupe consumul excesiv de resurse creat de o nemulţumire la care nu vrei să renunţi. Poate că a venit momentul să îţi schimbi atitudinea.
 
Fecioară
 
Dialogurile cu partenerii de bază au un substrat mai bogat decât pare la prima vedere. Este important să analizezi totul cu atenţie, la rece.
 
Balanţă
 
Ai nevoie de cooperare, de dialog şi de căldura generată de relaţiile armonioase, nu contează ce loc ocupă omul respectiv în viaţa ta.
 
Scorpion
 
Evaluările pe care le faci celor dragi şi sentimentelor care vă unesc sunt profund subiective, chiar se apropie foarte mult de iluzii - şi pozitive, şi negative.
 
Săgetător
 

Ai nevoie de calm şi de recuperarea vitalităţii, chiar de astăzi începând, pe fondul unor complicaţii relaţionale cu cei din familia extinsă.
 
Capricorn
 
Este important să accepţi rolul primordial al relaţiilor de calitate pe care trebuie să le construieşti, ca să te asiguri că planurile tale vor merge aşa cum îţi doreşti.
 
Vărsător
 
Te uiţi cu un ochi la resursele financiare şi cu celălalt la şansele de a primi ajutor din partea apropiaţilor. Balanţa înclină în defavoarea unor mai bune relaţii cu ei.
 
Peşti
 
Te apasă anumite responsabilităţi - de exemplu, momentele în care eşti nevoit să le atragi atenţia unor apropiaţi că greşesc şi cum anume fac acest lucru.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI