Horoscop 31 octombrie: Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 31 octombrie: Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 31.10.2017 09:44
Berbec
 
Este o zi a concluziilor la care ajungi fie că vrei, fie că nu. Singura problemă este să fii suficient de echilibrat, să nu exagerezi în vreun fel.
 
Taur
 
Ai tendinţa de a te lăsa în voia unor situaţii pe care ai văzut că nu le poţi controla. Este important să continui cu aceeaşi atitudine.
 
Gemeni

 
Poţi primi un mesaj important de la un superior, direct sau indirect, unul care va conta mult, la un moment dat. Ar fi bine să ai urechile deschise.
 
Rac
 
Tu vrei ceva, cei dragi vor cu totul altceva şi atât de puţin trebuie ca să se ajungă la conflicte sau, mai rău, la o răcire a relaţiilor, deşi nimeni nu o doreşte.
 
Leu
 
Nu îţi fac plăcere situaţiile tensionate şi nici momentele în care cineva, oricine, încearcă să îşi impună punctul de vedere. Ai ocazia să vezi şi tu ce simte cel aflat în această situaţie.
 
Fecioară
 
Dincolo de orice problemă care te-ar putea tulbura azi, vei avea şi ocazia să descoperi de ce este important să ştii care îţi sunt priorităţile reale.
 
Balanţă
 
Este o zi care poate aduce rezultate frumoase la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate, dacă ai avut probleme de acest fel.
 
Scorpion
 
Este necesar să abandonezi abordarea inflexibilă pe care o ai faţă de situaţiile în care se aduce atingere vreuneia dintre dorinţele tale.
 
Săgetător
 
Ai mare nevoie de echilibrul pe care ţi-l poate oferi familia sau propriile repere, cele pe care le-ai acumulat prin studiu, educaţie sau autoeducaţie.
 
Capricorn
 
Poate că ideea de autoperfecţionare nu te încântă, dar te afli într-un moment în care ai nevoie de o astfel de orientare, ca să poţi trece mai uşor peste probleme.
 
Vărsător
 

Ai ceva important de învăţat de la unul dintre prietenii pe care i-ai respins. Este o lecţie de moralitate, pe care va trebui să ţi-o însuşeşti fie că îţi place sau nu.
 
Peşti
 
Ai tendinţa de a refuza anumite responsabilităţi şi ai şi argumente pentru asta. Ar fi mai cuminte să le accepţi şi să vezi ce poţi face pentru a le duce la îndeplinire.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI