Horoscop 30 octombrie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi reuşită

Horoscop 30 octombrie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi reuşită
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 30.10.2017 09:40
Berbec
 
Poate fi o zi foarte reuşită, în care să rezolvi cam tot ce ţi-ai propus şi să fii mulţumit de rezultatele acestor eforturi. Singura condiţie este să ţii cont de ceilalţi în tot ce faci.
 
Taur
 
Ai şansa de a ajunge la o înţelegere cu unii dintre apropiaţi, cei cu care ai făcut planuri importante şi acum trebuie să treceţi la treabă.
 
Gemeni
 
Ai curajul necesar pentru a veni cu iniţiative care să îi uimească pe cei din jur, dar trebuie să ţii cont şi de părerile lor, cele la care ajung după ce le trece entuziasmul.
 
Rac
 
Este o zi pe gustul tău, în mare parte, pentru că te încurajează să îţi exprimi emoţiile şi să construieşti ceva frumos pe fondul pozitiv pe care îl vei crea.
 
Leu
 
Există o mare diferenţă între ceea ce vrei tu şi ceea ce îţi permite realitatea. Degeaba forţezi situaţia, nu vei face decât să o complici şi mai mult.
 
Fecioară

 
Pe de o parte, ai motive de mulţumire, pe plan financiar, dar pe de alta, ai motive de supărare din cauza unor discuţii, care nu duc nicăieri, cu cei din anturajul apropiat.
 
Balanţă
 
S-ar putea să înclini spre decizii eronate, mai ales în legătură cu resursele financiare, pe fondul unor nemulţumiri pe care le-ai lăsat să devină mai importante decât meritau să fie.
 
Scorpion
 
Ai parte de sprijin, aşa cum îţi doreşti, dar şi de piedici. Sprijinul nu are de ce să te încânte prea mult, iar obstacolele nu trebuie să te descurajeze.
 
Săgetător
 
Este o zi în care ai putea scăpa de sub control anumite reacţii, riscând să strici unele relaţii, dar şi propria dispoziţie, care va fi tulburată de mustrările de conştiinţă.
 
Capricorn
 
Tu mergi pe un scenariu propriu, iar realitatea îl are pe al ei. Rişti o mare dezamăgire, dacă vei insista cu un singur plan de viitor, la care ţii morţiş.
 
Vărsător
 
Ai nevoie de un bun sfătuitor, unul care să te cunoască bine şi să fie suficient de înţelept încât să nu îţi spună ce vrei să auzi, ci ce ai nevoie să ştii.
 
Peşti
 
Eşti în elementul tău astăzi, numai că e nevoie şi de puţin mai multă atenţie ca să nu te scufunzi în propriile porniri, cum ar fi tendinţa de a-ţi exprima nemulţumirile, exagerându-le.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI