Horoscop 2 octombrie: Racii se confruntă cu probleme care vin din trecut

Horoscop 2 octombrie: Racii se confruntă cu probleme care vin din trecut
Sursa: jurnal.md Foto: click.ro 02.10.2017 09:33
Berbec
 
Tendinţa principală este de a te concentra pe ceea ce nu contează acum şi să neglijezi probleme reale, cum ar fi cele ale unora dintre prieteni sau rude.
 
Taur
 
Te bucuri de anumite privilegii, asociate cu poziţia pe care o ocupi la locul de muncă. Cu toate acestea, nu trebuie să le transformi într-o piedică în calea propriului progres.
 
Gemeni
 
Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci în această perioadă este să te eliberezi de tendinţa de a teoretiza prea mult şi de a trece la partea practică a vieţii.
 
Rac
 
Sunt multe probleme care vin din trecut şi te neliniştesc, dar nu îţi este de folos să permiţi acest consum permanent, nici astăzi, nici altădată.
 
Leu
 
Unul dintre parteneri vine cu o observaţie foarte pertinentă, dar reacţia ta poate fi total nepotrivită din cauza orgoliului care te poate determina să te simţi ofensat.
 
Fecioară
 
Te afli în postura cea mai avantajoasă pentru un om cu calităţile tale, observi erorile altora şi înveţi din ele, ca să poţi face paşi înainte fără prea multe complicaţii.
 
Balanţă

 
Poate că nu este tocmai potrivit să faci comparaţii între trecut şi prezent, mai ales în domeniul relaţiilor sentimentale. Să fii sincer şi deschis ar fi cea mai bună alegere.
 
Scorpion

 
Cei din familie au limitele lor, dar au şi drepturi pe care tu ai tendinţa de a le neglija, în numele unui bine mai mare care te preocupă permanent.
 
Săgetător
 
Ai nevoie de o întoarcere de lungă durată la preocupări care te ajută să te construieşti frumos şi să te apropii de viaţa pe care ţi-o doreşti.
 
Capricorn

 
Te preocupă puţin prea mult anumite privilegii pe care vrei să le obţii sau, mai degrabă, nu vrei să le pierzi. Pierzi din vedere chestiuni mult mai importante, din acest motiv.
 
Vărsător
 
Eşti puţin prea concentrat pe vechile tale convingeri, impresii şi concluzii şi din această cauză nu mai eşti atent la ceea ce e sub ochii tăi, de exemplu în cuplu.
 
Peşti
 
Pot să apară unele restanţe din trecutul apropiat sau îndepărtat, la serviciu sau acasă. Va trebui să te ocupi de ele, cu mai multă seriozitate de această dată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI