Horoscop 19 octombrie: Iată ce ne prezic astrele

Horoscop 19 octombrie: Iată ce ne prezic astrele
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 19.10.2017 09:12
Berbec
 
Este o zi foarte bună pentru a revizui părerile acumulate despre relaţia de cuplu şi orice alt parteneriat. Ai ocazia de a reseta aceste relaţii, de a le face mai frumoase.
 
Taur
 
Pentru binele tău şi al grupului din care faci parte, va trebui să ţii cont şi de părerile celorlalţi, chiar dacă sunt mai puţin implicaţi sau nu au cine ştie ce experienţă de viaţă.
 
Gemeni
 
Se poate spune că azi ai noroc în dragoste, fie că eşti, fie că nu eşti implicat într-o relaţie semnificativă. Te exprimi mai uşor şi acest lucru va dezlega multe noduri dureroase.
 
Rac
 
Se pune problema unei schimbări în familie - cineva pleacă, cineva vine sau se ia acum o decizie de acest fel. Este important să fii atent la ce îţi spun ceilalţi.
 
Leu
 
Ai parte de o zi care îţi aduce în dar ocazia de a pune capăt unor conflicte cu cei din anturaj, prin recunoaşterea unor greşeli, direct sau indirect.
 
Fecioară
 
Ai şansa de a o lua de la capăt într-un demers pe care l-ai construit cu scopul de a-ţi spori veniturile sau de a obţine mai multe beneficii indirecte de pe urma muncii tale.
 
Balanţă
 
Te poţi simţi renăscut după această zi, chiar dacă sunt şanse mici să fie o zi calmă. Ai putea regândi anumite planuri, pe care să le aşezi pe o bază mai solidă.
 
Scorpion
 
Deşi nu ştii, se va schimba ceva în planurile celor care ţi se opun în secret. Ideal este să fii mai prudent şi să laşi orgoliul deoparte, mai ales când iei decizii.
 
Săgetător
 
Eşti martor la agitaţia care cuprinde grupul de prieteni şi te-ai putea lăsa în voia acestei stări, deşi ştii că nu este cea mai înţeleaptă alegere.
 
Capricorn
 
Se pot răsturna cele mai importante planuri la care ai lucrat intens în ultima vreme. O repliere ar fi cea mai bună opţiune, nu un nou atac.
 
Vărsător
 
Este posibil să te răzgândeşti şi să abordezi cu totul altfel anumite relaţii, mai ales cu apropiaţii pe care i-ai respins din motive pe care deja nu le mai ştii.
 
Peşti
 
Contează foarte mult atitudinea pe care o ai faţă de resurse şi repartizarea lor pe priorităţi. Mai bine te uiţi în direcţia de unde vin banii, nu doar în ce direcţie pleacă.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI