Prezicerile astrale pentru astăzi, 17 octombrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 17 octombrie
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 17.10.2017 09:20
Berbec
 
Încep să conteze mai mult secretele, discuţiile departe de ochii lumii şi dorinţele pe care numai tu le cunoşti şi nici nu vrei să le afle altcineva.
 
Taur
 
Te poţi alia cu oameni care gândesc puţin mai departe decât tine, deşi aceştia sunt destul de rari. Relaţiile de parteneriat pot deveni mai productive.
 
Gemeni
 
Va trebui să faci faţă unor situaţii cel puţin dubioase la locul de muncă, rezultat al unor intrigi sau al unor intervenţii incorecte, venite din partea unor colegi sau superiori.
 
Rac

 
Comunicarea cu cei dragi se poate apropia de ceea ce îţi doreşti tu, nu neapărat prin cuvinte, ci prin mijloace indirecte, cele pe care le preferi şi tu.
 
Leu
 
Începe o perioadă bună pentru orice fel de investigaţii, în special cele ce au ca scop dezlegarea unor mistere din trecut, înţelegerea unor suferinţe vechi.
 
Fecioară
 
Este posibil să ţi se pară că replicile celor din anturaj sunt mai acide şi conţin reproşuri formulate indirect. Este doar o impresie, pe care nu ai de ce să pui bază.
 
Balanţă

 
Începi să te interesezi foarte serios de noi metode de a-ţi creşte veniturile, de a face investiţii inteligente, ca să beneficiezi de un alt nivel de trai.
 
Scorpion
 
Este posibil să preferi o retragere strategică, după mai multe momente în care te-ai lăsat învins de propriile slăbiciuni şi ţi-ai exprimat nemulţumirile deschis.
 
Săgetător
 
Vrei, nu vrei, va trebui să faci un pas în spate din toate demersurile care te consumă sau te suprasolicită. Ai nevoie de preocupări care să te ajute să te cunoşti mai bine.
 
Capricorn
 
Cauţi sprijin la prietenii mai vechi sau mai noi şi îţi promiţi că nu îi vei mai neglija, de această dată. Poate că trebuie să descoperi de ce îi neglijezi, după ce îţi rezolvă o solicitare.
 
Vărsător
 
Eşti dornic de afirmare, dar poţi provoca o serie de evenimente din care să ieşi serios şifonat, chiar dacă vei fi mai cunoscut în grupul din care faci parte.
 
Peşti
 
Reuşeşti să accepţi că ai şi calităţi şi că nu e nevoie de cine ştie ce demonstraţii spectaculoase pentru a avea încredere în tine.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI