Horoscop 9 ianuarie: Săgetătorii vor fi antrenaţi în discuţii aprinse

Horoscop 9 ianuarie: Săgetătorii vor fi antrenaţi în discuţii aprinse
Sursa: libertatea.ro Foto: jurnal.md 09.01.2017 09:34
Berbec
 
Multă vorbă şi cam degeaba, ceea ce te-ar putea exaspera suficient cât să intervii, cum altfel decât în forţă, ca să îi pui la punct pe cei din jur.
 
Taur
 
Te poate salva de complicaţii inutile preocuparea pentru sursele de venit, cheltuieli şi alte socoteli, pe care trebuie să le faci pentru că a venit momentul potrivit pentru asta.
 
Gemeni
 
Te vezi nevoit să te ocupi de cineva din familie şi asta şi pentru că ai promis, într-un moment de entuziasm, că aşa vei face şi pot apela la tine.
 
Rac
 
Există o anumită agitaţie în jur, pe care va trebui să o ignori, ca să nu îţi consumi energia degeaba. Totuşi, este important să dai dovadă de bunăvoinţă, faţă de ceilalţi.
 
Leu
 
Este posibil să fii atras în preocupări care nu fac decât să îţi consume timpul, o resursă mai preţioasă decât ar părea. Poate că e mai mult o tentaţie şi îi vei rezista.
 
Fecioară
 
Vin sugestii negative de la superiori sau de la cei care îi pot influenţa pe superiorii tăi. Ar fi bine să ai răbdare, chiar dacă ei nu au, să nu crezi în zvonuri.
 
Balanţă
 
Deşi primele impresii despre anumite situaţii pot fi predominant negative, tot nu ai de ce să le acorzi importanţă. Cele mai multe nu se vor confirma.
 
Scorpion
 
Ai ocazia să vezi cât de preţioasă este o minte limpede, într-un context care îi zăpăceşte pe mulţi. Le poţi da o mână de ajutor celor apropiaţi, dacă vei dori acest lucru.
 
Săgetător
 
Sunt posibile discuţii pe un ton acut, pe subiecte care nu merită atâta atenţie. Orgoliul este cel iritat de faptul că auzi recomandări care vin de la partenerii de cursă lungă.
 
Capricorn
 
Pot să apară motive de nelinişte pe care va trebui să le gestionezi corect, legate, de exemplu, de starea de sănătate sau de stabilitatea locului de muncă.
 
Vărsător
 
Cei dragi au nevoie de tine, dar nu oricum, ci să participi cu cea mai frumoasă parte a fiinţei tale la ceea ce fac şi să le apreciezi eforturile.
 
Peşti
 
Discuţiile din familie pot să devină o sursă de stres, dar nu pentru că abordează subiecte vitale, ci mai mult din cauza tonului, pe care îl poţi controla în mare parte.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP