Horoscop 6 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 6 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: adevarul.ro Foto: transilvaniareporter.ro 06.01.2017 08:47
Berbec 
Dificultăţile de comunicare evoluează îngrijorător, mai ales că de un an de zile nu te-ai lovit de niciun obstacol serios de acest gen. Nu este indicat să intri în panică, dar situaţia nici nu se va rezolva singură. Apelează cu încredere la amici!
 
Taur
Conflictele cu autoritatea apar dacă participi la mitinguri sau la alt gen de mişcări sindicale. Nativii nu suportă constrângerea şi rutina şi sunt permanent în căutarea emoţiilor violente. Se fac pregătiri tradiţionale pentru sărbătorile de familie.
 
Gemeni
E posibil să suporţi intoxicaţii ori alergii. Se va produce un schimb de ştafetă, care te va avantaja profesional. Vei participa la tot, vei coordona armonios activităţile în care te implici şi te vei dovedi inspirat în alegerea partenerilor de afaceri.
 
Rac
Tendinţa spre furie, dorinţa de a te impune cu orice preţ acţionează asupra ta continuu, dar vei avea şi suficient noroc sentimental. Tendinţele spre exagerare vor avea de această dată un rol deosebit în pregătirea exemplară a unui eveniment familial.
 
Leu
Agresivitatea prin intermediul cuvintelor va favoriza apariţia unui conflict major, când parcă fiecare persoană în parte din anturajul tău se auto cenzurează, devine mai scrupuloasă şi vrea să fie perfectă. Seara, la mare preţ se vor afla cadourile.
 
Fecioară
În iubire, lipsa de gelozie e clară şi greşit înţeleasă de toţi nativii. Va fi poate prima zi din ultimii trei ani în care acţionează un echilibru de forţe astrale, ce însă te avantajează doar pe tine. Acţionezi ca în transă, dar faci numai fapte bune.
 
Balanţă
Nu iei cele mai bune decizii, doar pentru că nu deţii toate informaţiile de care ai nevoie. Relaţiile sociale te salvează din situaţii aparent fără posibilitate de rezolvare. Persoana iubită se comportă iar ca şi cum ar fi „absentă” ori dezinteresată.
 
Scorpion
Ceva nu „funcţionează” aşa cum te aştepţi şi poate apărea un handicap comportamental faţă de colegi, rude ori prieteni. Armonia familială pare fragilă, dar tu eşti preocupat doar de analizele financiare pe care le faci cu metodă şi multă onestitate.
 
Săgetător
Te simţi responsabil pentru toate eşecurile celor dragi şi încerci în zadar să-i îndrumi pe „calea cea bună”. Doreşti ca cei din anturajul intim şi familial să aibă mai mult succes şi acţionezi întreaga zi doar pentru a-ţi vedea acest vis cu ochii.
 
Capricorn
Discuţiile şi avertismentele care apar din partea partenerilor şi colegilor te stresează suplimentar. Te regăseşti singur pe nişte baricade pe care nu le-ai ridicat tu. Unii se decid să se separe de persoana iubită şi să ceară chiar şi daune morale!
 
Vărsător
Evenimentele ţi se par banale, dar nu mai iei în seamă ofertele de a pleca peste hotare. Ţi se pare că persoana iubită e prea pretenţioasă şi ai unele reacţii restrictive ori chiar foarte agresive. Te simţi marginalizat şi îi pedepseşti pe „vinovaţi”.
 
Peşti
Poate apărea o transformare în perceperea personalităţii tale. Unele „contracte” vor fi renegociate ori ce ţi s-a oferit ca recompensă este minimalizat. Problemele adevărate le reprezintă însă „săgeţile” trimise către tine de unii tineri din anturaj.


 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP