Horoscop 5 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 5 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 05.01.2017 09:12
Berbec
 
Poate fi o zi a vitezei, în toate sensurile, dar în special în deciziile cu implicaţii pe termen lung. Ar fi sănătos să fii foarte serios când faci aşa ceva.
 
Taur
 
Simţi nevoia să decizi tu în locul altora, deşi ai deja experienţa unor reacţii pe măsura acestui abuz. Şi de această dată vei obţine astfel de reacţii.
 
Gemeni
 
Se conturează anumite schimbări printre prieteni, rude sau protectori. E de ajuns să fii deschis faţă de ideile lor, chiar dacă nu e simplu să îi faci să spună ce au de gând.
 
Rac
 
Situaţia de la serviciu este pe cale să devină şi mai instabilă, dar asta poate duce, inclusiv, la o schimbare pe care ai dorit-o multă vreme.
 
Leu
 
Interesul simplu, obişnuit, pe care îl arăţi celor dragi se poate transforma într-o motivaţie puternică pentru a schimba ceva în felul în care îi abordezi, cu rezultate benefice de ambele părţi.
 
Fecioară
 
Se mişcă lucrurile, în familie şi în afara ei. Asta ţi-ai dorit şi tot s-ar putea să fii surprins când îţi vezi dorinţa realizată. Este bine să ţii cont de drepturile celorlalţi.
 
Balanţă
 
Ai parte de un ajutor mai puţin obişnuit, care vine sub forma unei discuţii care te inspiră sau unei invitaţii într-un context care te va ajuta să înţelegi multe lucruri despre tine.
 
Scorpion
 
Vezi latura practică a relaţiilor, în special a celor cu cei din mediul de la serviciu. Dar există riscul să ignori subtilităţi relaţionale, din acest motiv.
 
Săgetător
 
Pasiunile tale sunt cele care te inspiră acum să redesenezi anumite planuri de viitor. Îţi este foarte util acest proces şi te vei bucura de rezultatele sale.
 
Capricorn
 
Din familie vine o propunere sau într-o simplă discuţie îţi atrage atenţia o idee care te va ajuta mult, pe viitor. Ai motive să le fii recunoscător celor apropiaţi.
 
Vărsător
 
Cei din anturaj te motivează să fii mai deschis, să schimbi ceva în atitudinea faţă de propria persoană. Poate că e momentul să te ocupi mai mult de tine.
 
Peşti
 
Resursele tale şi felul în care vei reuşi să faci rost de ele depind de alţii, mai precis de calitatea relaţiilor pe care reuşeşti să le dezvolţi cu aceştia.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP