Horoscop 30 ianuarie: Nativii din zodia Săgetător au nevoie de armonie şi echilibru

Horoscop 30 ianuarie: Nativii din zodia Săgetător au nevoie de armonie şi echilibru
Sursa: libertatea.ro Foto: teotrandafir.com 30.01.2017 09:12
Berbec
 
Este o zi complicată din cauza tendinţei de a revizui, fără o bază serioasă, anumite decizii, intenţii şi planuri. Este necesar să fii stabil, cel puţin pentru moment.
 
Taur
 
Deşi eşti foarte serios, de obicei, astăzi vei dori neapărat să laşi să se vadă o altă parte a personalităţii tale, cea dezorganizată şi nehotărâtă.
 
Gemeni
 
Ar fi de dorit să acorzi atenţie problemelor cu care te confrunţi acum din cauza unor decizii trecute. Aşa vei reuşi să minimalizezi consecinţele.
 
Rac
 
Te atrage ideea de a reveni la o anumită perioadă a vieţii tale, dacă nu la propriu, cel puţin la figurat, prin emoţiile şi oamenii de atunci.
 
Leu
 
Este o zi care nu va fi pe gustul tău pentru că invită la analiză atentă a unor erori ale căror consecinţe apar acum. Chiar dacă nu ai chef, de asta ai avea nevoie acum.
 
Fecioară
 
Ai nevoie de soluţii şi de mai multă răbdare, nu de vinovaţi sau de pasarea unor responsabilităţi. O atitudine constructivă în orice moment ar fi indicată.
 
Balanţă
 
Cu toate că tendinţa principală a zilei este de a fugi de responsabilităţi, ar fi mai bine să alegi altceva, de exemplu să te ocupi de ceea ce poţi face, indiferent că e mult sau puţin.
 
Scorpion
 
S-ar putea să cedezi tentaţiei de a evalua cu suspiciune orice cuvânt, intenţie sau dorinţă a celor dragi, deşi eşti convins că nu faci asta.
 
Săgetător
 

Ai nevoie de armonie, de echilibrul care poate veni din precizia cu care te ocupi de treburile tale. Trecutul te poate tulbura destul de mult, dacă vei permite acest lucru.
 
Capricorn
 
Anturajul te pune pe gânduri, te agită, te alină şi acestea sunt posibile pentru că eşti foarte deschis faţă de influenţa lor. Ai avantaje şi dezavantaje.
 
Vărsător
 
Dacă eşti interesat şi de altceva decât de bunurile materiale şi acumularea lor, sunt şanse să ai o zi senină, în care să dezlegi anumite mistere legate de propria persoană.
 
Peşti
 
Eşti preocupat de propria persoană, într-un fel foarte personal, concentrându- te pe ceea ce te doare. Este important să nu te laşi cucerit de pesimism.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI