Horoscop 27 ianuarie: Nativii din zodia Scorpion vor trece printr-o schimbare

Horoscop 27 ianuarie: Nativii din zodia Scorpion vor trece printr-o schimbare
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 27.01.2017 09:40
Berbec
 
Poate fi o zi foarte dinamică, dar epuizantă, dacă te vei lăsa în voia problemelor, fără o selecţie care să le aşeze într-o ordine a priorităţilor.
 
Taur
 
Poţi rezolva multe azi, dar fără să ai şi satisfacţia de a duce la bun sfârşit acele probleme. Dacă vei şti să te lipseşti de aceasta, vei observa că eşti în câştig.
 
Gemeni
 
Este important să faci curăţenie generală, dar nu în jurul tău, în primul rând, ci în propria minte. Convingerile care nu te reprezintă, care te împovărează, trebuie lăsate în urmă.
 
Rac
 
Ai impresia că problemele cu care se confruntă cei dragi nu se mai termină, dar nu e decât o impresie care va trece şi ea, odată cu acele probleme.
 
Leu
 
Este o zi luminoasă, presărată cu momente în care umbrele din propria viaţă ţi se pot părea mai mari şi mai greu de suportat.
 
Fecioară
 
Rutina zilnică poate fi tulburată, nu suficient cât să te simţi dat peste cap, dar destul cât să devii nesigur în legătură cu rezultatele pe care încerci să le obţii.
 
Balanţă
 
Ai nevoie de o sursă de inspiraţie, dar îţi pierzi timpul dacă o cauţi undeva în afara ta. Cea mai bună sursă eşti chiar tu, cu ideile şi convingerile tale cele mai dragi.
 
Scorpion
 
Se poate produce o schimbare în casă, în familie sau doar se anunţă. E suficient cât să te bucure, aşa că ar fi bine să exprimi ceea ce simţi, nu să îi laşi pe cei din jur să ghicească.
 
Săgetător
 
Beneficiezi de o serie de schimburi de informaţii cu cei din anturajul apropiat, care te vor ajuta nu doar să fii la curent cu noutăţile, ci şi cu pericolele care pot să apară.
 
Capricorn
 
Cauţi un suflu nou, ceva care să te scoată din amorţirea care te-a cuprins. E de ajuns să te laşi inspirat de ceea ce te atrage cel mai mult, ce îţi hrăneşte sufletul.
 
Vărsător
 
Te afli într-un moment de eliberare de sub tirania unor convingeri eronate, care ţi-au complicat destul viaţa. Este alegerea ta dacă vei face acest lucru sau nu.
 
Peşti
 
Trebuie să recunoşti că ţi-ai dorit o zi ca aceasta, care să te îndemne să renunţi la anumite impresii, să te înseninezi şi să priveşti viitorul cu mai multă încredere.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI