Horoscop 25 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 25 ianuarie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: femina.ro 25.01.2017 09:22
Berbec
 
Primeşti în dar, din partea vieţii, o ocazie nepreţuită de a lăsa în trecut o anumită rană care ţi-a blocat progresul mai mult timp, de exemplu, pe plan profesional.
 
Taur
 
Ai posibilitatea de a îndrepta un gând rău care ar fi produs efecte pe măsura lui. Domeniul vizat este cel al relaţiilor importante, de exemplu, cea de cuplu.
 
Gemeni
 
O situaţie care ajunge acum la punctul său culminant îţi oferă, pe tavă, şansa de a rezolva o problemă majoră, una care ţi-ar fi blocat evoluţia personală.
 
Rac
 
Chiar dacă simţi aceeaşi tensiune care te ţine la distanţă de cei dragi, nu ai de ce să ajungi la concluzia că va exista mereu. Trebuie să te mobilizezi, să o faci să dispară.
 
Leu
 
E rost de activitate intensă, contacte interesante şi discuţii revelatoare. Ca să poţi folosi la maximum potenţialul acestei zile nu e nevoie decât de multă răbdare.
 
Fecioară
 
Vrei, nu vrei, trebuie să te întorci mereu la ceea ce atrage cel mai mult, cei dragi, nevoile lor şi nevoile tale, cele sufleteşti. De celelalte te ocupi, oricum.
 
Balanţă
 
Ajunge o rază de lumină şi până în cel mai rece loc al inimii tale, acolo unde ai ascuns durerile cele mai mari. Poţi înţelege din asta că nu e chiar aşa de greu să le vindeci.
 
Scorpion
 
Cei din apropiere vin cu tot felul de solicitări, ca şi cum s-ar fi decis, brusc, să îţi arate cât de mult contezi, dar printr-o metodă pe care o preferă ei.
 
Săgetător
 
Entuziasmul se mai domoleşte, dar nici nu aveai nevoie de aşa de mult ca să te ocupi cu drag de tot ce ai de făcut, planificat sau nu.
 
Capricorn
 
Ai ocazia de a te înnoi, cu tot ce înseamnă asta, inclusiv pe planul sănătăţii. E de ajuns să laşi deoparte toată povara de griji pe care o porţi pe umeri.
 
Vărsător
 
Se reglează anumite situaţii, dau semne că vor evolua aşa cum speri tu. Este bine să ai încredere, dar să nu exagerezi.
 
Peşti
 
Eşti foarte curios cum anume se vor materializa anumite planuri pe care tu le consideri a fi doar simple dorinţe. Asta înseamnă şi că eşti convins că se vor realiza.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI