Horoscop 23 ianuarie: Nativii din zodia Leu trebuie să atragă mai multă atenţie laturii frumoase a vieţii

Horoscop 23 ianuarie: Nativii din zodia Leu trebuie să atragă mai multă atenţie laturii frumoase a vieţii
Sursa: libertatea.ro Foto: transilvaniareporter.ro 23.01.2017 08:21
Berbec
 
Poate fi o zi interesantă, cu numeroase momente de înţelegere profundă a unor mecanisme care te-au ţinut departe de o realizare, cum ar fi o călătorie sau promovarea unui examen.
 
Taur
 
Ai şansa de a ajunge la informaţii de mare valoare, cu ajutorul unor apropiaţi. Problema reală este să le faci să îţi fie de folos, nu să le colecţionezi.
 
Gemeni
 
Complicaţiile zilei apar din discuţii tensionate pe care ar trebui să le gestioneze cineva. E de ajuns să îţi propui acest lucru şi vei reuşi, fără prea mare efort.
 
Rac
 
Munca îţi dă bătăi de cap, mai multe decât de obicei. Este suficient să ştii acest lucru şi vei reuşi să opreşti şirul emoţiilor negative, care ar putea să te afecteze.
 
Leu
 
Este important să acorzi mai multă atenţie laturii frumoase a vieţii tale, fie că este asociată cu cei dragi sau cu pasiunile tale de timp liber.
 
Fecioară
 
Poţi ajuta la rezolvarea unei probleme de familie, fără cine ştie ce eforturi. Este bine să te implici, gestul tău nu va trece neobservat.
 
Balanţă
 
Mesajele care vin de la cei din anturajul apropiat te pot supăra, dacă vei permite acest lucru. În astfel de situaţii, diplomaţia este cea mai bună alegere.
 
Scorpion
 
Ai nevoie de resurse de tot felul, poate resimţi deja o presiune suplimentară legată de finanţele proprii. Soluţiile nu pot fi nici simple şi nici uşoare.
 
Săgetător
 
Te ocupi de propriul univers, de complicaţiile apărute în ultima vreme şi bine faci. Orice orientare către interior va da roade de care te vei bucura la un moment dat.
 
Capricorn
 
Simţi nevoia să te ocupi şi de altceva, nu doar de muncă şi chestiuni pragmatice. O soluţie ar fi să accepţi îndemnul de a cerceta subiecte legate de partea spirituală a vieţii.
 
Vărsător
 
Viitorul tău arată destul de sumbru, dar asta numai pentru că te grăbeşti să tragi concluzii înainte de finalizarea unor etape esenţiale din planurile tale.
 
Peşti
 
Eşti mai solicitat decât de obicei, poate nu concret ci mai mult ca atenţie, concentrare pe ce ai de făcut. O alegere foarte bună este să te ocupi de toate, dar pe rând.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI