Horoscop 22 ianuarie: Nativii din zodia Taur se vor confrunta cu mai multe probleme

Horoscop 22 ianuarie: Nativii din zodia Taur se vor confrunta cu mai multe probleme
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 22.01.2017 08:44
Berbec
 
Este o zi cu accente serioase, poate chiar prea serioase. În funcţie de ce alegi, vei avea posibilitatea să îndulceşti atmosfera în familie sau oriunde te-ai afla.
 
Taur
 
Problemele curente pot să pară mult mai complicate decât sunt în realitate, pentru că nu ai reuşit să le rezolvi sau pentru că nu ai găsit, până acum, soluţiile potrivite.
 
Gemeni
 
Ai nevoie de o nouă atitudine faţă de propria persoană, una bazată pe apreciere şi nu doar pe reproşuri. În scurt timp vei vedea primele rezultate pozitive.
 
Rac
 
Chiar dacă ai motive reale, nu îţi foloseşte la nimic să tot derulezi în minte nereuşitele, cele de la serviciu sau din viaţa personală.
 
Leu
 
Impresiile greşite pot creiona o imagine pe măsură despre unele dintre proiectele tale, pe care nici nu le-ai început sau abia acum ai vrea să le demarezi.
 
Fecioară
 
Deşi nu e tocmai uşor, îţi vezi în continuare de treburile tale, orice ar fi. Poate ţi-ar trebui o nouă abordare a responsabilităţilor asumate, ca să nu îţi pui singur pe umeri poveri suplimentare.
 
Balanţă
 
Este o zi în care poţi ajunge la anumite concluzii foarte practice care te vor ajuta, inclusiv pe termen mediu şi lung. Este esenţial să nu te grăbeşti, indiferent ce planifici.
 
Scorpion
 
Tentaţia vine sub forma unor emoţii puternice, pe care le poţi exprima fără reţineri faţă de cei dragi. Puţin mai multă cugetare, legată de consecinţe, nu ţi-ar strica.
 
Săgetător
 
Te poţi păcăli singur, zicând că toate complicaţiile cu care te confrunţi au fost generate de neatenţia ta, deşi nu e deloc aşa.
 
Capricorn
 
Frământările şi agitaţia din anturaj ţi se par inutile, deşi ştii şi tu că aşa apar, câteodată, soluţii ingenioase. Te poţi implica, dacă vrei, şi intervenţia ta va conta.
 
Vărsător
 
Ţi se pare greu de înţeles imaginea proastă pe care o mai au unii dintre colegi sau superiorii despre tine. Este un aspect care nu merită atât de multă atenţie.
 
Peşti
 
Poate ai observat că viitorul ţi se pare prea incert pentru a putea prevedea ceva, deşi ai o înclinaţie naturală clară spre aceste lucruri. Această situaţie nu va mai dura mult.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI