Horoscop 10 ianuarie: Nativii din zodia Berbec ar putea avea o zi complicată

Horoscop 10 ianuarie: Nativii din zodia Berbec ar putea avea o zi complicată
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 10.01.2017 09:32
Berbec
 
Poate fi o zi complicată din cauza opoziţiei care va apărea între părerile, impresiile şi dorinţele tale şi cele ale apropiaţilor.
 
Taur
 
Este posibil să te agiţi mai mult decât de obicei, dar fără rezultate notabile. Ar fi mai bine să te calmezi şi să stabileşti priorităţile cu adevărat reale.
 
Gemeni
 
O simplă divergenţă de păreri cu partenerul de cuplu sau cu altă persoană importantă poate duce la un conflict pe care nimeni nu şi-l doreşte.
 
Rac
 
Sunt posibile complicaţii la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. O reacţie negativă nu va face decât să amplifice tensiunea.
 
Leu
 
Poate fi necesară ceva mai multă diplomaţie decât de obicei ca să eviţi accentuarea unor divergenţe în cercul de prieteni sau în grupul de rude.
 
Fecioară
 
Sugestiile pe care ţi le oferă o persoană din familie sunt atât de îndepărtate de părerile tale, încât vei dori să le respingi şi nu e deloc o idee bună.
 
Balanţă
 
Ai tendinţa de a judeca puţin prea aspru anumite persoane din anturajul apropiat, pentru păreri pe care nici nu le-au gândit prea mult.
 
Scorpion
 
Te poate cuprinde o nostalgie profundă şi aceasta să ducă la dorinţa de a reedita anumite evenimente din trecut. Eşti legat de trecut şi de viitor, dar nu şi de prezent.
 
Săgetător
 
Eşti capabil să vezi cauzele profunde ale unor mecanisme interioare care au dus la diminuarea încrederii tale în propria persoană.
 
Capricorn
 
Poate că nu îţi va fi pe plac atmosfera acestei zile, dar dacă vei dori să vezi şi partea bună, vei avea ce vedea, inclusiv la partenerul de cuplu.
 
Vărsător
 
Munca este principala sursă de stres din această perioadă, poate nu prin volum, ci mai mult pentru că faci ceva care nu te reprezintă, nu te pricepi sau e împotriva voinţei tale.
 
Peşti
 
Poţi controla şi cele mai puternice impulsuri ale acestei zile, inclusiv pe cele care te îndeamnă la revoltă împotriva propriului bine, reprezentat de muncă.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP