Horoscop 9 decembrie: Fecioarele ar putea fi antrenate într-un conflict

Horoscop 9 decembrie: Fecioarele ar putea fi antrenate într-un conflict
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 09.12.2016 09:26
Berbec
 
Există o combinaţie periculoasă de mecanisme astrale care te poate determina să ai reacţii dure când şi cu cine nu trebuie, mai mult decât într-un context obişnuit.
 
Taur
 
E prea multă tensiune în aer, aşa că alegerile frumoase nu mai sunt la fel de accesibile. Cu toate acestea, gândul cel bun este primul care îţi răsare în minte.
 
Gemeni
 
Inspiraţia vine de la un partener de cursă lungă, care poate fi cel de cuplu sau nu. Tentaţia vine de la un conflict din mediul profesional care se poate adânci.
 
Rac
 
Este posibil să ai reacţii dure faţă de cei dragi, din cauza impresiei că nu fac altceva decât să ceară. Ar fi mai bine să te laşi în voia dorinţei de armonie, cea care e puternică acum.
 
Leu
 
De la un apropiat vine o influenţă pozitivă, care te va ajuta să manifeşti partea frumoasă din fiinţa ta. Situaţia din familie pare mai complicată ca oricând, dar e doar o impresie pasageră.
 
Fecioară
 
Există riscul unor conflicte acute la locul de muncă sau cu cineva din anturaj. Sursa de calm şi de echilibru este o persoană dragă, care te ajută în situaţii de acest fel.
 
Balanţă
 
Ar fi bine să eviţi cheltuielile importante, pentru că evaluările pe care le faci azi nu sunt corecte. Mai bine acorzi atenţie celor dragi sau te consulţi cu ei.
 
Scorpion
 
Principala ta dorinţă poate fi aceea de a escalada un conflict cu cineva din familie. Dar vei avea o piedică, la un moment dat, un semnal că te poţi răzgândi.
 
Săgetător
 
Ai putea ceda unei ispite care, în aparenţă, este inofensivă. Văzând că nu îţi sunt apreciate sfaturile, sugestiile sau simpla influenţă, te retragi din acele relaţii.
 
Capricorn
 
Te poţi amesteca într-o combinaţie cel puţin dubioasă cu unul dintre prieteni sau cu o rudă. Intuiţia e cel mai bun ajutor de care poţi avea parte.
 
Vărsător
 
Ceva dintr-o discuţie obişnuită te inspiră, te poate face să îţi schimbi anumite planuri, să devii generos şi dornic de interacţiuni pozitive.
 
Peşti
 
Fondul este unul pozitiv, iar tulburările pot veni doar de la un gând păcătos, care te face să doreşti altceva, ceva nedefinit, aflat undeva, nici tu nu ştii unde.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP