Horoscop 8 decembrie: Gemenii ar putea ajunge într-o situaţie tensionată

Horoscop 8 decembrie: Gemenii ar putea ajunge într-o situaţie tensionată
Sursa: libertatea.ro Foto: actualitatea-romaneasca.ro 08.12.2016 09:24
Berbec
 
Descoperi, cu surprindere, că ai evaluat greşit anumite situaţii şi persoanele implicate. Ai crezut că ai un avantaj major care acum se evaporă, ca şi cum nu ar fi fost.
 
Taur
 
Poate să apară o contradicţie majoră între ceea ce spui şi ce gândeşti şi ca să eviţi această situaţie, traumatizantă, ar fi de dorit să temperezi orice pornire şi să spui ce ai în minte.
 
Gemeni
 
S-ar putea să te trezeşti pus în situaţii tensionate, generate de alţii şi să trebuiască să le gestionezi inteligent. Eforturile tale vor fi apreciate.
 
Rac
 
Ai şansa de a ajunge la o înţelegere cu partenerul de cuplu sau cu o altă persoană importantă. E de ajuns să ai suficientă răbdare şi să discuţi deschis.
 
Leu
 
Există riscul să risipeşti resursele proprii fără nici un rezultat, mai ales dacă te vei lăsa influenţat de persoanele tensionate cu care vei intra în contact la serviciu.
 
Fecioară
 
Poţi avea o realizare surprinzătoare chiar şi pentru tine, dacă te concentrezi pe ceea ce contează şi nu te laşi dus de emoţiile negative pe care ţi le transferă cineva din familie.
 
Balanţă
 
Găseşti o soluţie deşteaptă pentru o problemă din familie şi te feliciţi sau ai de gând să o faci. Cu sentimente pozitive, legate de propria persoană, vei putea rezolva multe.
 
Scorpion
 
Se conturează un climat exploziv la serviciu, care porneşte de la o simplă dispută de idei. E nevoie de echilibru, dar nimeni nu pare dispus să se ocupe de asta.
 
Săgetător
 
Te poţi simţi luat pe sus de anumite situaţii sau de solicitările unor apropiaţi. Este foarte important să îţi cunoşti priorităţile şi să le şi respecţi.
 
Capricorn
 
Revine acel echilibru interior provenit din încrederea în sine, pe care îl preţuieşti mult. Dispariţia lui ar trebui să fie un semnal de alarmă.
 
Vărsător

 
Se pare că gândul cel bun nu e primul care îţi vine în minte şi de aceea ar fi de dorit să stai mai mult pe gânduri, înainte de a spune ceva sau de a lua o decizie.
 
Peşti
 
De la unul dintre prietenii buni poate veni o invitaţie, o propunere care te poate încânta, cel puţin pe moment. E mult de muncă pentru a o transforma într-o realizare.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP