Horoscop 7 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 7 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: transilvaniareporter.ro 07.12.2016 08:57
Berbec
 

Este o zi specială, în care vei dori să fii mai deschis faţă de prieteni sau rude, indiferent câtă simpatie îţi inspiră aceste persoane. Ai nevoie de un schimb de idei cu aceştia.
 
Taur
 
Vei fi în centrul atenţiei unui grup şi asta nu e deloc o surpriză. Ceea ce te poate surprinde este imaginea bună, asocierile pozitive, care îi vor aduce pe ceilalţi mai aproape.
 
Gemeni
 
Poate fi o veste bună faptul că vei reuşi să ajungi mai uşor la anumite persoane, de care spuneai că ai mare nevoie în această etapă a vieţii tale.
 
Rac
 
Treci la preocupări plăcute, care te vor ajuta să te şi relaxezi, chiar dacă sunt legate de bani şi de resursele de orice fel. Îţi face plăcere să te ocupi cu organizarea lor.
 
Leu
 
Este posibil un debut frumos pentru o altă etapă din evoluţia unor relaţii importante, cum ar fi cea de cuplu. Chiar dacă nu se schimbă mare lucru imediat, se pregăteşte ceva.
 
Fecioară
 
Ai putea depăşi foarte uşor anumite probleme care nu îţi permiteau să te ocupi de responsabilităţile profesionale, aşa cum ţi-ai fi dorit.
 
Balanţă
 
O nouă rază de soare va lumina zona relaţiilor cu cei dragi, exact ceea ce aveai nevoie ca să îţi setezi dispoziţia şi preocupările într-o zonă mai optimistă.
 
Scorpion
 
Te vezi nevoit să încetineşti ritmul altor preocupări şi să te ocupi de casă, de familie, de toate obligaţiile pe care ţi le-ai asumat în acest domeniu.
 
Săgetător
 
Vei avea acces la alte persoane, în timpul unor deplasări care vor funcţiona şi ca modalitate de a te îndepărta de toate problemele de zi cu zi.
 
Capricorn
 
Creşte interesul tău pentru veniturile imediate, pentru cheltuielile pe care le aşteptai deja, de ceva timp. Pe acest fond, va creşte şi motivaţia pentru muncă.
 
Vărsător
 
Astăzi faci doar primul pas într-o nouă etapă, scurtă, dar frumoasă, în care vei arăta mai bine, te vei simţi mai bine şi vei dori să împarţi cu cei din jur această bucurie.
 
Peşti

 
Se poate spune că imaginaţia ta îşi ia zborul, intuiţia la fel, iar din combinaţia celor două vei reuşi să laşi în urmă multe motive de supărare care te consumau inutil.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP