Horoscop 27 decembrie: Nativii din zodia Berbec au nevoie de odihnă

Horoscop 27 decembrie: Nativii din zodia Berbec au nevoie de odihnă
Sursa: libertatea.ro Foto: teotrandafir.com 27.12.2016 09:16
Berbec
 
Te-ai putea simţi epuizat de atâtea solicitări pe care nici nu le înţelegi, nici nu le poţi onora, din acest motiv. O soluţie ar fi să cauţi să îţi recapeţi echilibrul şi acesta ar fi un câştig.
 
Taur
 
Există riscul să priveşti totul cu prea multă seriozitate, ca şi cum ţi s-ar fi terminat resursele, aproape de mal. Este important să îţi recapeţi optimismul, măcar parţial.
 
Gemeni
 
Dacă vrei să reţii o anumită informaţie, ai putea ţine cont, de exemplu, de faptul că lucrurile nu se stabilesc definitiv în această perioadă, nu vor rămâne aşa.
 
Rac
 
Munca este un izvor de satisfacţii, dar şi un motiv serios de stres. Dacă reuşeşti să faci partea bună să predomine, ai obţinut o victorie importantă.
 
Leu
 
Ceea ce îţi face plăcere te şi stresează, cel puţin în acest moment. Este suficient să înţelegi că ai nevoie de ambele părţi ale situaţiei şi că ambele sunt fireşti.
 
Fecioară
 
Apelezi la membrii familiei, dar aceştia pun condiţii sau au altă părere despre ce ar trebui să faci. Este necesară puţină bunăvoinţă, ca să ajungeţi la o soluţie comună.
 
Balanţă
 
Poţi profita de contextul foarte serios al acestei zile pentru a repara anumite relaţii din anturaj, cu oameni care nu ţi-au făcut pe plac întotdeauna.
 
Scorpion
 
Ai vrea să fii mai generos, dar, de fiecare dată, ceva te reţine şi acel ceva este suficient de puternic, încât să te oprească. Poate că va trebui să revizuieşti anumite impresii.
 
Săgetător
 
Situaţia se schimbă şi este un proces profund, de durată, care te poate descuraja în anumite momente. Ai multe de învăţat şi multe se vor decanta în timp.
 
Capricorn
 
Eşti invitat spre subiecte care să te hrănească sufleteşte, să te facă să te îndepărtezi de problemele de zi cu zi care sunt pe punctul de a te copleşi.
 
Vărsător
 
Poţi primi sfaturi sau simple idei de la unii dintre apropiaţi, pe parcursul unor dialoguri pe care le vei aprecia acum sau mai târziu.
 
Peşti
 
Cei din jur aşteaptă de la tine să vii cu o propunere, cum să vă organizaţi, ce să faceţi împreună. În lipsa unei astfel de invitaţii, puţin probabil să apară pe la tine.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP