Prezicerile astrale pentru astăzi, 23 decembrie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 23 decembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 23.12.2016 09:24
Berbec
 
Vei putea observa o creştere a intensităţii unor dorinţe, mai ales în partea a doua a zilei, cu riscul de a le neglija pe cele, îndreptăţite, ale celorlalţi.
 
Taur
 
Comunicarea cea mai bună este, astăzi, cea fără cuvinte. Dacă ai ceva de transmis partenerului de cuplu, ar fi bine să alegi un gest care să exprime ceea ce vrei să îi spui.
 
Gemeni
 
Eşti mult mai sensibil la excesele de autoritate ale superiorilor sau ale unor colaboratori. Nu doar tu eşti în această stare, iar această informaţie te va ajuta să te adaptezi mai uşor.
 
Rac

 
Încerci să te refugiezi în sfera sentimentală, să te apropii de cei dragi. Vei fi bine primit, cu condiţia să fii deschis faţă de ceea ce au ei de oferit.
 
Leu
 
Treci la preocupări mai serioase în partea a doua a zilei, dar odată cu ele, există şi riscul să iei prea în serios unele conflicte, replici spuse, fără a fi gândite, de unii apropiaţi.
 
Fecioară

 
S-ar putea să fie nevoie de mai multe deplasări pentru a rezolva ceva sau mai multe discuţii, unele dintre ele destul de tensionate.
 
Balanţă
 
Ai dobândit un anumit control asupra finanţelor proprii, poate pentru prima dată. Din acest punct poţi creşte prin eforturi proprii sau poţi regresa, dacă nu faci nimic.
 
Scorpion
 
Este posibil să treci printr-o adevărată furtună emoţională în a doua jumătate a zilei. Tu o vei genera şi tot tu vei căuta sursa ca să poţi găsi un vinovat.
 
Săgetător
 
Simţi nevoia să te retragi în mediul intim şi ar fi bine să accepţi acest îndemn. Este un moment de maximă eficienţă, dar nu în chestiunile exterioare.
 
Capricorn
 
Un prieten sau o rudă de mare încredere ţi-ar putea propune ceva care să te încânte. Problema e că vei refuza, cel mai probabil, chiar dacă ţi se pare interesant.
 
Vărsător
 
Dacă vei accepta îndemnul spre sensibilitate şi toleranţă, ai şanse mari să te bucuri de reacţiile celorlalţi, care vor aprecia orice semn de bunăvoinţă venit din partea ta.
 
Peşti
 
Vei avea un moment de inspiraţie foarte special, în partea a doua a zilei. Îl poţi valorifica prin eliberarea de teama de eşecuri viitoare, de pesimism.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP