Horoscop 22 decembrie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi liniştită

Horoscop 22 decembrie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi liniştită
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 22.12.2016 09:22
Berbec
 
Ai prieteni buni şi vei vedea acest lucru astăzi, prin gesturile frumoase pe care le vor face faţă de tine. Poate fi doar o vorbă bună sau un zâmbet sincer, dar te vor bucura.
 
Taur
 
Există o parte bună în această zi şi o vei putea găsi dacă accepţi dorinţa de a deveni mai generos, fie şi pentru o zi, mai ales faţă de cei cu care ai fost prea aspru, până acum.
 
Gemeni
 
Dialogurile pot fi principala sursă de inspiraţie, dar şi principala sursă de stres. Este inutil să vrei să lămureşti totul deodată. Şi ceilalţi trebuie să vrea acest lucru.
 
Rac
 
Este o zi în care fiecare gest frumos se întoarce repede la tine. De exemplu, vorba bună faţă de membrii familiei va fi apreciată mai mult decât ai impresia, la început.
 
Leu
 
Dincolo de situaţiile care se complică, există un fond bun al acestei zile şi îl vei accesa foarte simplu, când te vei decide să nu mai vrei totul deodată.
 
Fecioară
 
Este posibil să te streseze, mai mult decât de obicei, faptul că nimic nu merge aşa cum ai vrea. Trebuie să ţii cont de faptul că aceia din jur au alte intenţii şi dorinţe.
 
Balanţă

 
Eşti cea mai bună sursă de armonie pentru cei din jurul tău şi dacă vei accepta rolul, fără să stai prea mult pe gânduri, vei avea timp să culegi şi roadele.
 
Scorpion
 
Faptul că unii dintre adversarii tăi renunţă la anumite planuri poate avea darul de a te linişti. Dacă vei accepta să slăbeşti puţin încordarea, vei observa o schimbare benefică.
 
Săgetător
 
Ai de ales între a continua stresul acumulat şi a-l spori, cu fel de fel de gânduri negre şi a refuza să duci pe umeri această povară, total inutilă.
 
Capricorn
 
Te simţi bine când vin tot felul de solicitări de la serviciu, dar ai vrea şi ceva timp pentru tine. Va trebui să găseşti o soluţie ca să le poţi face pe amândouă, la fel de bine.
 
Vărsător
 
Este vital să treci prin filtrul raţiunii anumite acţiuni de-ale tale care au condus la distrugerea unor relaţii cu persoane importante, din anturajul apropiat.
 
Peşti
 
Îţi este util faptul că vrei să descoperi cauzele ascunse ale unor disfuncţii din relaţiile care te interesează. Dar nu ai cum să te aştepţi să reuşeşti imediat, eventual peste noapte.

Ştiri NON-STOP