Horoscop 20 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 20 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: perfecte.ro 20.12.2016 09:38
Berbec
 
Ar fi suficient să vrei să înţelegi ce anume te aduce în situaţia de a avea reacţii dure faţă de cei apropiaţi. O cauză posibilă poate fi atmosfera de la serviciu.
 
Taur
 
Dacă nu vei dori să te ocupi tu de cei dragi, de nevoile lor reale, nu va veni nimeni să schimbe situaţia şi să aducă împăcarea pe care ţi-o doreşti atât de mult.
 
Gemeni
 
Dacă vei observa că toţi din familie resping orice fel de dialog, chiar înainte de a deschide gura, ar fi bine să te opreşti pentru că nu vei rezolva nimic, oricât de mult ai vrea.
 
Rac
 
Oricât de mult te-ar atrage gândurile negative, ar fi mai bine să nu le acorzi prea multă importanţă. Ai impresia că te ajută să fii realist, dar te împing spre pesimism.
 
Leu
 
Poate fi o zi în care nu vei fi atât de eficient pe cât ai vrea. Ai putea ajunge să îţi reproşezi cu asprime anumite erori, deşi ştii că nu îţi aduce nimic bun acest lucru.
 
Fecioară
 
Ai putea fi dezamăgit de partenerul de cuplu sau de un alt apropiat, dar fără ca persoana respectivă să ştie ceva sau măcar să bănuiască.
 
Balanţă
 
Eşti tentat să îţi cauţi scuze pentru eşecul unor planuri sau să cauţi explicaţii ciudate pentru lipsurile din prezent. De soluţii ai nevoie acum, nu de explicaţii.
 
Scorpion
 
Ai putea avea reacţii exagerate faţă de apropiaţi, nu neapărat directe, dar neplăcute. Dorinţa de a te izola de ei nu îţi este de nici un folos.
 
Săgetător
 
Firea ta pozitivă este cel mai bun antidot pentru tendinţele pesimiste ale acestei zile. Ai avea nevoie, totuşi, şi de o atitudine frumoasă faţă de propria persoană.
 
Capricorn
 
Îţi revin în memorie momente mai puţin plăcute din trecutul apropiat, iar acestea te pot influenţa într-o direcţie sau alta, mai ales dacă ai de luat unele decizii.
 
Vărsător
 
Refuzi anumite invitaţii, poate chiar şi solicitările îndreptăţite ale unor apropiaţi. Nu faci decât să îi îndepărtezi şi, implicit, să îţi complici singur viaţa.
 
Peşti

 
Există riscul să te grăbeşti cu anumite concluzii, să vrei să culegi roadele unor eforturi, înainte de a ajunge la un final firesc. Graba nu îţi aduce nimic bun.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP